Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij jouw eigen Kwalitaria in Dordrecht?

Kwalitaria in regio Dordrecht

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Jij hebt de ondernemersdroom, wij een nieuw te openen locatie met veel potentie! Sta jij straks in jouw eigen zaak in regio Dordrecht?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in regio Dordrecht?

Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan je eigen Kwalitaria in regio Dordrecht? We zijn al in veel plaatsen te vinden, maar een vestiging in de omgeving van het Zuid-Hollandse Dordrecht ontbreekt nog op onze menukaart. Daar gaan we verandering in brengen! Hiervoor zoeken we iemand met ondernemersbloed, iemand die van aanpakken weet en iemand die liefde heeft voor burgers, friet, maaltijden en meer. Hebben we het over jou?

Over de regio Dordrecht

Wist je Dordrecht de oudste stad van Holland is? De mooie binnenstad herinnert nog altijd aan het rijke verleden als belangrijke handelsstad. Inmiddels is Dordrecht – ook wel Dordt – met 119.576 inwoners (op 31 januari 2022) de vijfde gemeente in de provincie Zuid-Holland. Samen met zes andere steden behoort Dordrecht tot de streek Drechtsteden, met als hart het drierivierenpunt.

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 130 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

DORDRECHT

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Eindhoven?

  Kwalitaria in Eindhoven

  Ondernemer gezocht in Eindhoven! In deze Brabantse stad staat een nieuwe, moderne zaak met focus op afhalen en bezorgen op je te wachten. Ga jij deze uitdaging aan?

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Hulst?

  Kwalitaria in Hulst

  Sna(ck) jij naar een eigen Kwalitaria in het Zeelandse Hulst? Een unieke kans waar jouw ondernemersbloed sneller van gaat stromen!

  Lees meer