Overslaan en naar de inhoud gaan
Je eigen Kwalitaria in Rijswijk?

Kwalitaria in Rijswijk

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Strategische ligging? Check. Veel potentie op het gebied van maaltijdbezorging en to-go? Dubbel check. Maak je ondernemersdroom waar met een eigen Kwalitaria in Rijswijk!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Rijswijk?

Het kan! Op een strategische locatie in het Zuid-Hollandse Rijswijk zien wij kansen voor een gloednieuwe Kwalitaria vestiging.

De stad Rijswijk ligt aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordrand van Delft, en heeft in totaal ruim 57.000 inwoners. In een gedeelte van Rijswijk is reeds een Kwalitaria aanwezig: Kwalitaria Waldhoornplein. Deze vestiging is ondertussen uitgegroeid tot een bekende naam in Rijswijk. Met de realisatie van een tweede vestiging kan het merk Kwalitaria nog beter neergezet worden en kan er een breder publiek worden bereikt met uitbreiding van het bezorggebied.

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 130 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

RIJSWIJK

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Zoetermeer?

  Kwalitaria in Zoetermeer

  Ondernemer (in spe) met jeukende handen, opgelet. Deze nieuw te openen locatie in een levendige buurt in Zoetermeer is op korte termijn beschikbaar!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Gouda

  Kwalitaria in Gouda

  In de jonge wijk Westergouwe, aan de westelijke rand van Gouda, wacht een splinternieuwe, nog te bouwen Kwalitaria vestiging op je. Grijp jij deze kans?

  Lees meer