Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Anklaar in Apeldoorn
Terug naar overzicht

Kwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen

…in Apeldoorn en Utrecht!

Nieuws

Voor Kwalitaria kent het jaar een mooi einde. Op de valreep van 2021 hebben we twee nieuwe winkels geopend in Apeldoorn en Utrecht. Daarmee staat de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar. Dat smaakt naar meer voor 2022!

Lees meer...

Voor Apeldoorn is het de eerste Kwalitaria die ze in de stad verwelkomen. Dyomar Holder, eigenaar van Kwalitaria Anklaar, geeft aan dat het wel een domper is dat zijn restaurantgedeelte gesloten moet blijven vanwege de coronamaatregelen. “De zaak nodigt echt uit om gezellig te komen eten, dus dat is jammer. Maar bij de pakken neerzitten is er niet bij”, aldus de ondernemer. “We richten ons nu volledig op het afhalen en bezorgen van onze burgers, snacks, belegde broodjes en de rest van ons assortiment, en dat gaat hartstikke goed.”

Kwalitaria Anklaar in Apeldoorn

Dyomar Holder en zijn team zijn er klaar voor.

Ook ondernemer Samim Saqheb focust zich met Kwalitaria Balijelaan in Utrecht nu op online bestellingen. “We zijn goed voorbereid en we zitten in een drukke wijk, dus we hebben er alle vertrouwen in”, vertelt de kersverse ondernemer. Met deze nieuwe vestiging is Kwalitaria nu met vijf winkels vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

Kwalitaria Balijelaan in Utrecht

Met Kwalitaria Balijelaan is Kwalitaria nu met vijf winkels vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

De nieuwe vestigingen smaken naar meer. “We zitten absoluut niet stil,” laat Ricardo Stroes namens formulehuis FFC weten. “Sterker nog, we hebben voor komend jaar een groeiambitie van twintig nieuwe vestigingen. Ambitieus, maar zeker niet onmogelijk. Ondanks COVID kijken we met succes terug op de afgelopen periode. De online omzet is enorm gestegen en blijft op niveau, dus we zien volop kansen.”
 

Groei jij met ons mee?

...word Kwalitaria ondernemer!

Wij staan te popelen om samen jouw ondernemersdroom te realiseren. Dus waar wacht je nog op? Vraag online meer informatie aan of maak direct een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Infographic: Schuilt er een Kwalitaria ondernemer in jou?

  Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 130 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past binnen het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

  Lees meer
 • Van nieuw avontuur naar succesvolle frituur
  Video

  Video: Smakelijke voordelen van franchise

  De zussen Jacqueline en Monique gingen zes jaar geleden samen het Kwalitaria avontuur aan en zijn nog steeds blij met deze stap. Benieuwd welke voordelen zij ervaren op het gebied van marketing, assortiment en ondersteuning? Bekijk het in de video!

  Bekijk de video
 • Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem
  Interview

  Openen in coronatijd; Kwalitaria Presikhaaf blikt terug op eerste jaar

  Een horecazaak openen in coronatijd; moet je daar wel aan beginnen? ‘Ja’, dacht Cleon Doest (25) ruim een jaar geleden. Spijt daarvan heeft hij niet, de jonge Kwalitaria Délifrance ondernemer is nog steeds blij dat hij deze kans in Arnhem met beide handen heeft aangepakt.

  Lees meer