

Kwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen
…in Apeldoorn en Utrecht!
Voor Kwalitaria kent het jaar een mooi einde. Op de valreep van 2021 hebben we twee nieuwe winkels geopend in Apeldoorn en Utrecht. Daarmee staat de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar. Dat smaakt naar meer voor 2022!
Voor Apeldoorn is het de eerste Kwalitaria die ze in de stad verwelkomen. Dyomar Holder, eigenaar van Kwalitaria Anklaar, geeft aan dat het wel een domper is dat zijn restaurantgedeelte gesloten moet blijven vanwege de coronamaatregelen. “De zaak nodigt echt uit om gezellig te komen eten, dus dat is jammer. Maar bij de pakken neerzitten is er niet bij”, aldus de ondernemer. “We richten ons nu volledig op het afhalen en bezorgen van onze burgers, snacks, belegde broodjes en de rest van ons assortiment, en dat gaat hartstikke goed.”

Dyomar Holder en zijn team zijn er klaar voor.
Ook ondernemer Samim Saqheb focust zich met Kwalitaria Balijelaan in Utrecht nu op online bestellingen. “We zijn goed voorbereid en we zitten in een drukke wijk, dus we hebben er alle vertrouwen in”, vertelt de kersverse ondernemer. Met deze nieuwe vestiging is Kwalitaria nu met vijf winkels vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

Met Kwalitaria Balijelaan is Kwalitaria nu met vijf winkels vertegenwoordigd in de stad Utrecht.
De nieuwe vestigingen smaken naar meer. “We zitten absoluut niet stil,” laat Ricardo Stroes namens formulehuis FFC weten. “Sterker nog, we hebben voor komend jaar een groeiambitie van twintig nieuwe vestigingen. Ambitieus, maar zeker niet onmogelijk. Ondanks COVID kijken we met succes terug op de afgelopen periode. De online omzet is enorm gestegen en blijft op niveau, dus we zien volop kansen.”
Groei jij met ons mee?
...word Kwalitaria ondernemer!
Wij staan te popelen om samen jouw ondernemersdroom te realiseren. Dus waar wacht je nog op? Vraag online meer informatie aan of maak direct een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar!
Wellicht ook interessant
-
Downloads
-
Video
-
Interview
Openen in coronatijd; Kwalitaria Presikhaaf blikt terug op eerste jaar
Een horecazaak openen in coronatijd; moet je daar wel aan beginnen? ‘Ja’, dacht Cleon Doest (25) ruim een jaar geleden. Spijt daarvan heeft hij niet, de jonge Kwalitaria Délifrance ondernemer is nog steeds blij dat hij deze kans in Arnhem met beide handen heeft aangepakt.