Overslaan en naar de inhoud gaan
Je eigen Kwalitaria in Sneek?

Kwalitaria in Sneek

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Centrumlocatie? Check. Focus op het gebied van maaltijdbezorging en to-go? Dubbel check. Maak je ondernemersdroom waar in Fryslân!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Sneek?

Het kan! In het Friese Sneek zien wij volop kansen voor een gloednieuwe Kwalitaria winkel. Met deze centrumlocatie zit jij gunstig om de buurtbewoners en toeristen te voorzien van een frietje, burger, snack of ijsje. Maar ook voor bezorgbestellingen draai jij je hand niet om. Deze locatie is er namelijk helemaal op ingericht om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen.

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 135 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.
 

SNEEK

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Amsterdam?

  Kwalitaria in Amsterdam

  Ben jij straks de eigenaar van deze zaak in Amsterdam-Zuid? Volledig ingericht, dus ready om jouw ondernemersdroom snel te verwezenlijken!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Nijkerk

  Kwalitaria in Nijkerk

  Ondernemer gezocht in Nijkerk! In deze Gelderse plaats zien wij volop kansen voor een nieuwe, moderne Kwalitaria winkel. Ga jij deze uitdaging aan?

  Lees meer