Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Sneek

Kwalitaria in Sneek

...nu beschikbaar!

Kwalitaria locatie

Centrumlocatie? Check. Focus op het gebied van maaltijdbezorging en to-go? Dubbel check. Maak je ondernemersdroom waar in Fryslân!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Sneek?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland. We onderscheiden ons met (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. De afgelopen periode heeft Kwalitaria bewezen sterk te staan in tijden van crisis. Daarom zien wij kansen voor groei!

Sneek is de derde plaats in Friesland en misschien wel dé watersport stad van de provincie. Er vinden – buiten coronatijd – geregeld evenementen plaats met als populairste event natuurlijk de Sneekweek. Niet voor niets is de stad is erg populair bij toeristen.

Dit staat je te wachten

Met deze centrumlocatie zit jij gunstig om de buurtbewoners en toeristen te voorzien van een frietje,  verkoelend ijsje of kopje koffie. Maar ook voor bezorgbestellingen draai jij je hand niet om. Deze locatie is er namelijk helemaal op ingericht om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen.

Kwalitaria in Sneek

Centrumlocatie? Check. Focus op het gebied van maaltijdbezorging en to-go? Dubbel check. Maak je ondernemersdroom waar in Fryslân!

SNEEK

Je eigen zaak in Sneek?

...ga ervoor!

We lichten alle details van deze locatie graag toe in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Ondernemerskans: Kwalitaria in Mijdrecht

  Kwalitaria in Mijdrecht

  Maak jij jouw ondernemersdroom waar in Mijdrecht? Er staat een gloednieuwe eigen zaak met veel potentie op het gebied van maaltijdbezorging op jou te wachten!

  Lees meer
 • Kwalitaria in regio Den Haag

  Kwalitaria in regio Den Haag

  Veel potentie op het gebied van bezorgen en afhalen, en helemaal ingericht volgens het nieuwste Kwalitaria-concept. Wat wil jouw ondernemershart nog meer?

  Lees meer