Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Tra na ruim jaar heropend op nieuwe locatie
Terug naar overzicht

Kwalitaria Tra na ruim jaar heropend op nieuwe locatie

...in Goirle!

Nieuws

“We hebben dit echt gemist”, vertelt Ad Tra die na 15 maanden eindelijk weer in de zaak staat. Nadat een brand het familiebedrijf verwoestte, is Kwalitaria Tra weer geopend. Weliswaar op een nieuwe locatie in Goirle en er zijn meer vernieuwingen, zoals de toevoeging van het Délifrance assortiment.

Lees meer...

Toen de nieuwe locatie op het Kloosterplein in Goirle op hun pad kwam, zagen vader Berry en zoon Ad Tra een mooie kans om het familiebedrijf, dat in 1948 is gestart, voort te zetten. “Het ligt meer in het centrum”, vertelt Ad over de nieuwe locatie. “Op een druk, gezellig plein waar veel evenementen plaatsvinden, dus met ons terras zitten we hier goed.” Ook het Délifrance assortiment is een mooie toevoeging aan de nieuwe zaak. “We benutten nu ook het ochtend- en lunchmoment met heerlijke belegde baguettes, een Frans ontbijt en meer.”

‘Nog even wennen’

De nieuwe indeling en de nieuwe bakwand zijn nog even wennen voor de ondernemers en ook de gasten krijgen te maken met verandering. “De inrichting lijkt in niets op de oude zaak”, vertelt Ad. “Het is een moderne, gezellige zaak geworden met veel industriële en groene details.” Ook is er geen vitrine met snacks meer te vinden. “Op een menukaart aan de wand kunnen gasten nu hun keuze maken”, legt Ad uit. “Op die manier hebben we meer rust in de zaak gecreëerd.”

Kwalitaria Tra na ruim jaar heropend op nieuwe locatie

Eigenaar Ad Tra is maar wat blij om weer aan de slag te kunnen.

Ook de bezorgservice is inmiddels weer opgepakt, waarmee alles langzaam weer richting ‘normaal’ lijkt te gaan voor de familie Tra. “Het is fijn om eindelijk weer te kunnen doen wat we het liefste doen”, aldus Ad. “Lekkere gerechten maken en het contact met de gasten; dat hebben we de afgelopen maanden echt gemist.”


Kwalitaria Tra
Kloosterplein 1a
5051 AR Goirle
kwalitaria.nl/tra

Wellicht ook interessant

 • De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria
  Interview

  Kwalitaria biedt starters compact concept

  Kwalitaria heeft ondanks corona een heel behoorlijk jaar achter de rug. De bloeiende bezorgtak gaat verder gefaciliteerd worden door een nieuw formuleconcept met compacte winkels, toegankelijker voor startende franchisenemers.  

  Lees meer
 • Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?
  Downloads

  Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?

  Je bent eruit: je wilt een eigen zaak beginnen. Leuk! Maar ook spannend. Hoe haal je alles eruit wat erin zit? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar past dit bij jouw manier van ondernemen? Ontdek het in deze download!

  Lees meer