Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij jouw eigen Kwalitaria in West-Friesland?

Kwalitaria in West-Friesland

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Open jij binnenkort jouw eigen zaak in regio West-Friesland? Wij zoeken een ondernemer die klaar is om aan te pakken in het noorden van Noord-Holland.

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in regio West-Friesland?

West-Friesland is een streek waar wij smaakvolle kansen zien voor een nieuwe Kwalitaria vestiging inclusief een bezorgservice. Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan je eigen Kwalitaria in deze regio? 

Over West-Friesland

Laat je niet misleiden door de naam, de regio West-Friesland ligt niet in Friesland, maar in het noorden van de provincie Noord-Holland. De regio bestaat uit zeven gemeenten en heeft Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Schagen als belangrijkste plaatsen. Ook een deel van de gemeente Alkmaar valt binnen de regio. In totaal heeft de regio ruim 210.000 inwoners.

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 130 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

WEST-FRIESLAND

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Bussum?

  Kwalitaria in Bussum

  Ready, set… go! Deze bestaande, succesvolle Kwalitaria winkel in het centrum van Bussum, met focus op afhalen en bezorgen, is helemaal instapklaar. Is deze zaak straks van jou?

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Rijswijk?

  Kwalitaria in Rijswijk

  Strategische ligging? Check. Veel potentie op het gebied van maaltijdbezorging en to-go? Dubbel check. Maak je ondernemersdroom waar met een eigen Kwalitaria in Rijswijk!

  Lees meer