Overslaan en naar de inhoud gaan
Foodservice Awards
Terug naar overzicht

Kwalitaria wint voor vierde jaar op rij een Foodservice Award

...hoera!

Nieuws

Hoera! Tijdens de uitreiking op de Horecava mocht Kwalitaria voor het vierde jaar op rij een award voor Beste Snackbar in ontvangst nemen. In de overall ranking eindigde onze formule op een mooie derde plaats. “Een geweldig compliment voor al onze ondernemers!”

Lees meer...

Mooi compliment voor alle ondernemers

“Een mooier compliment kunnen we de ondernemers van onze ruim 135 vestigingen niet geven”, reageert algemeen directeur Joep Leemans, die de award namens Kwalitaria/FFC in ontvangst nam. “De afgelopen tijd is niet altijd makkelijk voor ze geweest, maar toch hebben ze telkens weer de schouders eronder gezet. Als dat dan beloond wordt met een award, dan kunnen wij alleen maar heel trots zijn op al onze ondernemers en medewerkers.”

Wie denkt dat Kwalitaria na vier keer winst naast zijn schoenen gaat lopen, heeft het mis. “Allesbehalve. Deze uitreiking laat maar weer zien hoe belangrijk het is om te focussen op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Daar werken we met z’n allen dan ook hard voor, en dat blijven we doen.”

Over de Foodservice Awards

De 2022-2023 editie was alweer de vijfde editie van de Foodservice Awards. In de afgelopen maanden beoordeelden consumenten hun favoriete foodservice bedrijven op aspecten als sfeer, prijs-kwaliteit en gastvrijheid. In totaal werden er maar liefst 31.000 stemmen uitgebracht.

Na een digitale en aangepaste uitreiking in de afgelopen jaren, kon de uitreiking dit keer eindelijk weer plaatsvinden tijdens de Horecava. Chef-kok Pierre Wind reikte de categorieprijzen uit aan Kwalitaria, Eazie, van der Valk, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go. Zuivelhoeve eindige bovenaan in de overall ranking.
 

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over
  Nieuws

  Kwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over

  Kwalitaria is per 1 januari 2023 de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. Een overname die volgens beide formules veel samenwerkingsvoordeel oplevert.

  Lees meer
 • Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea
  Nieuws

  Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea

  Kwalitaria gaat met investeringsmaatschappij Antea de volgende fase in. Groei van nieuwe vestigingen en groei van de bestaande omzet staat daarin centraal.

  Lees meer