Overslaan en naar de inhoud gaan
Je eigen Kwalitaria in Zoetermeer?

Kwalitaria in Zoetermeer

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Ondernemer (in spe) met jeukende handen, opgelet. Deze nieuw te openen locatie in een levendige buurt in Zoetermeer is op korte termijn beschikbaar!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Zoetermeer?

Het kan! Deze nieuw te openen vestiging in het Zuid-Hollandse Zoetermeer, omgeving Oranjelaan, is nu beschikbaar. Met een oppervlakte van ca. 100 m2 en een zeer gunstige ligging, midden in een levendige woonwijk, leent deze winkel zich uitstekend voor bezorg- en afhaalbestellingen. De winkel heeft een goede zicht- en bereikbaarheid en heeft gratis parkeerplaatsen voor de deur. Zie jij jezelf op korte termijn in deze zaak staan?

Specificaties

 • Overname & verbouwing: € 200.000,-
 • Huurprijs per maand (circa): € 2.600,-
 • Mogelijke opleverdatum: 1 oktober 2022

 

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 130 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

ZOETERMEER

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Hulst?

  Kwalitaria in Hulst

  Sna(ck) jij naar een eigen Kwalitaria in het Zeelandse Hulst? Een unieke kans waar jouw ondernemersbloed sneller van gaat stromen!

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Eindhoven?

  Kwalitaria in Eindhoven

  Ondernemer gezocht in Eindhoven! In deze Brabantse stad staat een nieuwe, moderne zaak met focus op afhalen en bezorgen op je te wachten. Ga jij deze uitdaging aan?

  Lees meer