Overslaan en naar de inhoud gaan
Later als ik groot ben...
Terug naar overzicht

Later als ik groot ben wil ik een eigen snackbar!

...bekijk de video!

Video

Altijd al willen weten hoe het is om je eigen snackbar te runnen? De 11-jarige Mila wil later niets liever dan snackbar manager worden en liep daarom voor het programma ‘Later als ik groot ben’ een dagje mee bij Kwalitaria.

Lees meer...

De 11-jarige Mila Jansen is gek op gezelligheid en lekker eten. Mila snackt graag en daarom lijkt werken in een snackbar haar zo leuk. Dan kan ze de hele dag haar favoriete patat met frikandel speciaal klaarmaken en daar veel van eten, denkt ze. Mila is benieuwd naar wat er nog meer mij komt kijken om een snackbar te runnen. Presentator Rein van Duivenboden staat in alle vroegte op haar stoep met wel een heel bijzonder ontbijt. Hij neemt haar mee naar een snackbar van Kwalitaria voor haar snuffelstage 3.0. Daar wacht een spannende hamburger challenge voor de twee.

Benieuwd of Mila er iets van bakt? Bekijk het in de online aflevering:

Ben jij ook gebakken

...voor een eigen snackbar?

Dan komen we graag met jou in contact. Wie weet run jij dan binnenkort, net als Mila, jouw eigen Kwalitaria!

Wellicht ook interessant

 • De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria
  Tips&tricks

  De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria

  Waarom zou jij jezelf als ondernemer bij Kwalitaria aansluiten? Wat kun je verwachten? En hoe zit het met de financiën? Wij geven antwoord op de meest voorkomende vragen. 

  Lees meer
 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In deze download hebben we de voor- en nadelen op een rij gezet.

  Lees meer