Overslaan en naar de inhoud gaan
Heb jij ook zo'n lekkere trek?
Terug naar overzicht

Maak kennis met Kwalitaria op de franchise- en horecabeurs!

...zien we je in september?

Nieuws

Is franchise iets voor jou? En past de Kwalitaria formule bij jouw ondernemersdroom? Ontdek het samen met ons op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam of de franchisebeurs Onderneem ‘t. Zien we je daar in september?

Lees meer...

Horecabeurs Gastvrij Rotterdam

Datum: 20 t/m 22 september 2021 
Locatie: Ahoy, Rotterdam

Horecabeurs Gastvrij Rotterdam, die dit jaar voor de 8e keer plaatsvindt, krijgt een nieuw Plein op de beursvloer. Tijdens de drie beursdagen worden op het Formule & Franchise Plein franchisegevers en potentiële franchisenemers samengebracht door aanbieders van food- en horecaconcepten en -formules.

Ook Kwalitaria is met een stand te vinden op het nieuwe Plein. De ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over jouw ondernemersdroom en onze franchise mogelijkheden! Zien we je dan?

Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op: gastvrij-rotterdam.nl

 

Franchisebeurs Onderneem ‘t

Datum: 23 t/m 24 september 2021 
Locatie: Hart van Holland, Nijkerk

Benieuwd of franchise is iets voor jou is? Het antwoord vind je op de franchisebeurs Onderneem ‘t. Twee dagen lang heb je toegang tot alle informatie over franchise en kun je kennismaken met franchiseformules uit verschillende branches.

Ook wij als Kwalitaria maken op deze dagen graag kennis met jou. Passen onze franchise mogelijkheden bij jouw droom om een eigen zaak te starten? Ontdek het bij onze stand!

Vraag nu je gratis toegangskaarten aan op: ikwordondernemer.nl

Nu alvast meer informatie?

...neem gerust contact op!

Liever niet tot september wachten om jouw ondernemersdroom met ons te bespreken? Neem gerust contact op of maak een vrijblijvende afspraak via onderstaande link.