Kwalitaria,
natuurlijk de lekkerste!

Waarom gasten graag terugkomen bij Kwalitaria? Voor het lekkerste assortiment! We staan voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Met regelmatig nieuwe producten op de menukaart.

Herkenbare formule-uitstraling

Als een gast jouw vestiging binnenloopt, dan weet hij of zij meteen: ik ben bij Kwalitaria. De combinatie van outstore communicatie - gevelsigning en stoepborden - én instore communicatie - digitale schermen, menukaarten en folders - straalt kwaliteit uit. En wordt direct herkend! Zo sterk is de Kwalitaria formule-uitstraling.

(H)eerlijke producten

Smaak staat bij ons voorop. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke burgers, gemaakt met vers gehakt van MRIJ-runderen (een duurzaam Hollands ras), onze plofkipvrije kipproducten, desembroodjes van graan uit de Flevopolder zonder smaakverbeteraars en toegevoegde e-nummers? Je kunt bij elk product een echt verhaal vertellen. Kwalitaria werkt namelijk zoveel mogelijk met ingrediënten van Hollandse bodem. Lekker, duurzaam én betaalbaar. Je kunt wel spreken van een beproefde marketing aanpak.

Landelijke marketing acties

Kwalitaria organiseert elk jaar een aantal landelijke promoties. Samen met al je collega-ondernemers op hetzelfde moment zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld een commercial met online activaties - ondersteund door instore promotiemateriaal in je winkel - heeft veel impact. Het resultaat? Een hogere naamsbekendheid, meer (nieuwe) gasten over de vloer en een hogere gemiddelde besteding.

Lokale marketing acties

Wil jij de opening van jouw Kwalitaria bekend maken? Of een evenement onder de aandacht brengen? Welk doel je ook nastreeft, samen met de specialisten geef je invulling aan jouw lokale marketing. Succes verzekerd: zij weten precies welke acties scoren! Op het online platform van Kwalitaria lees je succesverhalen van andere ondernemers. Zo kun je inspiratie opdoen voor je eigen lokale marketing. Je bestelt online gemakkelijk al jouw lokale promotiemateriaal, zoals een Kwalitaria Foodtruck, springkussen, drukwerk etc.

Kwalitaria eigen label

We zijn trots op onze eigen label producten. Die zijn namelijk nergens anders verkrijgbaar! Krokante krokketten met extra veel rundvlees, plofkipvrije snacks, unieke friet van Hollandse Agria aardappel en nog veel meer om van te genieten. Ook de &Tomeato Burger – ontwikkeld door sterrenchef Moshik Roth – staat alleen op de kaart van Kwalitaria. Met recht een uniek assortiment.

Seizoensproducten

Kwalitaria laat zich graag inspireren door de seizoenen. Daarom genieten gasten elk seizoen van nieuwe seizoensspecialiteiten. Neem nu onze lente burger: een MRIJ-burger, belegd met romige brie, rode uiencompote, zoetzure komkommer, romaine sla en honing-mosterdsaus. Of de lente kroket: witte én groene asperges met heerlijke ham in een krokant korstje van panko paneermeel. Elk seizoen ontwikkelen we in onze proefkeuken nieuwe smaken. En – ondersteund met mooie promotiematerialen – aan het assortiment toegevoegd.

Proefkeuken

Voordat de producten hun weg vinden naar jouw winkel, zijn ze uitvoerig getest. Die smaaktesten vinden plaats in de Kwalitaria proefkeuken. Daar werken leveranciers en ondernemers samen aan het verbeteren en vernieuwen van het assortiment: de lekkerste producten tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Online bestellen makkelijk maken

Bezorgen is de trend! Consumenten besteden hun (kostbare) vrije tijd het liefst aan dingen die ze leuk vinden. Koken hoort daar niet altijd bij. Inmiddels bezorgen veel van onze locaties de lekkerste gerechten bij de gast thuis. Bij Kwalitaria hebben we specialisten, die ervoor zorgen dat we voorop gaan lopen in de bezorgmarkt. We maken online bestellen steeds leuker en makkelijker. Zo verhogen we de omzet van de winkels.

INFORMATIE AANVRAGEN

Ben jij er klaar voor? Download de checklist!

Een eigen zaak. Klinkt dat als muziek in je oren? Aansluiten bij een franchiseformule scheelt een hoop geregel. Het betekent alleen niet dat je je nergens op voor moet bereiden. Download de handige checklist die helpt om te bepalen of je er klaar voor bent om in gesprek te gaan met een franchisegever.

DOWNLOAD CHECKLIST

René Pluijm geeft een kijkje in de keuken bij Kwalitaria

René Pluijm, de meest unieke TV-kok van Nederland, neemt je mee in een virtual reality tour door de pilotstore van Kwalitaria. Als formule volgen we alle laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Kwalitaria 4.0 bewijst dit. We trekken nieuw publiek aan en zorgen dat we relevant blijven voor onze huidige gasten. Wij willen vooroplopen zodat onze franchisenemers daarvan profiteren. Ben jij ook nieuwsgierig naar de cafetaria van de toekomst?

DOWNLOAD DE VR APP