Overslaan en naar de inhoud gaan
Meet & Eat
Terug naar overzicht

Kom naar onze Meet & Eat avond

...en ontdek jouw kansen!

Nieuws

Droom jij van een eigen zaak? En wil jij kennismaken met franchise en de Kwalitaria formule? Kom dan naar onze volgende editie van Meet & Eat; een inspirerende avond in een lokale Kwalitaria vestiging.

Lees meer...

Meet & Eat

Kennismaken met de Kwalitaria formule en jouw franchise kansen ontdekken onder het genot van een drankje en snackje. Dat klinkt als een heerlijke combinatie, niet? Kwalitaria organiseert regelmatig Meet & Eat avonden in verschillende regio’s in Nederland. Na een korte presentatie over de ins en outs van de Kwalitaria formule krijg je een kijkje in een echte keuken. En wie kan er nu beter vertellen over het aangesloten zijn bij de Kwalitaria formule dan de ondernemer(s) zelf? Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen.

De eerstvolgende editie van Meet & Eat vindt plaats op 14 december in de Kwalitaria vestiging van Ad en Cindy in het Noord-Brabantse Goirle, vlakbij Tilburg. Ben jij erbij? Deelname is kosteloos; we het wel fijn al je jezelf van tevoren aanmeldt via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Wanneer?

Woensdag 14 december 2022
Van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur

Waar?

Kwalitaria Délifrance Tra
Kloosterplein 1A
5051 AR Goirle (Noord-Brabant)

Programma

  • Ins & outs over Kwalitaria
  • Ondernemer aan het woord
  • Kijkje in de keuken
  • Ruimte voor vragen & gesprek

Ben jij erbij? Meld jezelf hieronder aan