Netwerk van topondernemers

Wist je dat er in Nederland meer dan 140 Kwalitaria vestigingen zijn? Veel kennis en ervaring in dit netwerk dus!

Ervaringen uitwisselen

Van het delen van bereidingstips tot personeelsaangelegenheden, Kwalitaria ondernemers wisselen dagelijks ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt tijdens ondernemersdagen en bedrijfsbezoeken. Maar ook via een besloten Facebookgroep. Deze samenwerking vertaalt zich in betere resultaat in jouw vestiging. En niet onbelangrijk: meer plezier bij het ondernemen.

Samen beleid maken

Het servicekantoor van Kwalitaria maakt graag gebruik van de expertise van haar topondernemers. Hier is de organisatiestructuur op ingericht. Samen met de Franchiseraad - bestaande uit ondernemers - wordt de strategie bepaald. Daarnaast worden nieuwe ideeën in de Product & Promotiecommissie - ook bestaande uit ondernemers - aan de praktijk getoetst.

Meer dan 140 collega-ondernemers

Van productontwikkeling en reclame tot personeelszaken en kwaliteitsbeheersing, er komt veel op je af als ondernemer. Dan is het fijn om jouw aanpak met iemand te delen. Of om bepaalde taken uit handen te geven. Kwalitaria ondernemers worden ondersteund door een professionele organisatie en door meer dan 140 enthousiaste collega-ondernemers!

Ervaringen van ondernemers

Vooropgesteld, elke vestiging is uniek. Met een eigen verzorgingsgebied - waarin diverse concurrenten actief zijn - en specifieke klantwensen. En dat blijft zo!

Ondernemer aan het woord:
Kwalitaria Colijn - Rhenen

Maarten Colijn met vrouw Bianca, Kwalitaria sinds 2014.

“Naar structuur en duidelijkheid waren we al een tijdje op zoek en de marketing kan ik zelf nooit zo goed. We besloten om de overstap te maken naar de formule Kwalitaria want ik denk dat ik, omdat ik al een goede ondenemer ben, juist in staat ben om al het goede uit de formule te halen.

Ik ben gestopt met mijn eigen hamburger speciaal en ben helemaal overgestapt naar de burgerlijn van Kwalitaria. Het overzicht waarmee je winkelomzetten met collega's kunt vergelijken is geweldig. Het geeft inzicht hoe jij het doet ten opzichte van de markt."

"Ik heb nu inzicht in hoe ik het doe ten opzichte van de markt."

Ben jij een Kwalitaria-ondernemer? [infographic]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD DE INFOGRAPHIC

Het succesverhaal van een ondernemer

Meindert: “Het mooiste aan mijn vak is onder de mensen zijn. Al van jongs af aan wil ik met mijn handen bezig zijn en mensen blij maken.” Hij vindt zelf dat hij, ondanks zijn twintig jaar ervaring, nooit is uitgeleerd. Daarom deelt hij graag zijn kennis met andere (startende) ondernemers.

LEES HET VERHAAL VAN MEINDERT