Nieuws

Zesde vestiging in nieuwe stijl van Kwalitaria geopend

Eigenaar Guido Zonnenberg en bedrijfsleider Assad Yousufzai hebben dit weekend de deuren van Kwalitaria Délifrance Bennekom geopend. Dit is de zesde vestiging in de nieuwste stijl van Kwalitaria.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria in trek bij retailondernemers

Cafetariaformule Kwalitaria ziet een groei in het aantal franchisenemers dat naast een supermarkt kiest voor het openen van een Kwalitaria, al dan niet met een Délifrance shop-in-shop. De combinatie blijkt een aantrekkelijke investering voor retailondernemers.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria keert terug naar vertrouwde Bidfood

FFC, het formulehuis van Kwalitaria, kiest voor een hernieuwde samenwerking met Bidfood (voorheen DeliXL). Na een korte periode waarin HAVI Logistics de logistiek heeft verzorgd, keert FFC begin oktober terug naar Bidfood.

MEER INFORMATIE

Focus op kwaliteit zorgt voor omzetgroei bij Kwalitaria

Kwalitaria heeft de omzet in het eerste half jaar van 2017 met 8 procent zien stijgen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

MEER INFORMATIE

Arnhemse ondernemers kiezen voor Kwalitaria Délifrance

Bektas Guneyli en Aytekin Duman hebben dinsdag Kwalitaria Délifrance Luciano in winkelcentrum Presikhaaf geopend. De ondernemers zijn al een bekend gezicht in het winkelcentrum.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria Délifrance Bergschenhoek geopend!

Onderneemster Yimiao Cai is trots op haar nieuwe zaak. Kwalitaria Délifrance Bergschenhoek heeft gisteren haar deuren geopend.

MEER INFORMATIE

Franchisenemers ontvangen eerste leveringen van HAVI

De eerste leveringen van de nieuwe logistieke partner HAVI zijn een feit!

MEER INFORMATIE

Kwalitaria Warnsveld is geopend!

Bedrijfsleider Job van der Neer opent vandaag de deuren van Kwalitaria Warnsveld in winkelcentrum Dreiumme!

MEER INFORMATIE

Kwalitaria Délifrance Keizerslanden geopend!

Vandaag openen bevriende ondernemers Erwin en Mark hun tweede Kwalitaria! Naast Kwalitaria Borgele kunnen de inwoners van Deventer nu ook genieten bij Kwalitaria Délifrance Keizerslanden.

MEER INFORMATIE