Nieuws

Jong ondernemersechtpaar opent tweede Kwalitaria Délifrance

Kwalitaria Délifrance Emiclaer in Amersfoort is officieel geopend. Voor het jonge ondernemersechtpaar is het hun tweede cafetaria en broodjeszaak in de stad. “We zijn blij dat we nu een nog groter deel van de buurtbewoners kunnen verblijden met onze gerechten.”

MEER INFORMATIE

Later als ik groot ben wil ik een eigen snackbar (video)

Altijd al willen weten hoe het is om je eigen snackbar te runnen? De 11-jarige Mila wil later niets liever dan snackbar manager worden en liep daarom voor het programma 'Later als ik groot ben’ een dagje mee bij Kwalitaria.

MEER INFORMATIE

Familie van Reeuwijk viert vijftig jaar Kwalitaria Reko

Precies 50 jaar geleden, op 1 april 1971, ging bij Kwalitaria Reko het eerste frietje over de toonbank. Marco van Reeuwijk is inmiddels de derde generatie aan het roer en blikt samen met ons terug op een halve eeuw cafetaria Reko.

MEER INFORMATIE

Zijn de seizoensproducten van Kwalitaria nog wel in trek?

De wisselende seizoensproducten zijn bij Kwalitaria al een aantal jaar een vast onderdeel van het assortiment. Maar loopt de consument hier nog wel warm voor?

MEER INFORMATIE

Kwalitaria Broekpolder bezorgt bestellingen met trekkers

Wat doe je als het vanwege de sneeuwval te gevaarlijk is om je bezorgers op de fiets de weg op te sturen? Dan zorg je voor veiliger vervoer, dachten ze bij Kwalitaria Broekpolder in Heemskerk.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria opent tweede vestiging in Bodegraven

Ondernemer René Nauta ziet mooie kansen met zijn tweede zaak in de stad: ‘We kunnen de bestellingen nu nog sneller bij onze gasten bezorgen.’

MEER INFORMATIE

Kwalitaria wint voor tweede jaar op rij een Foodservice Award

Kwalitaria mag zich wederom winnaar van de Foodservice Award in de categorie ‘Snackbars’ noemen. Een mooi compliment voor al onze ondernemers!

MEER INFORMATIE

Kwalitaria genomineerd voor Foodservice Award 2021

De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2021’ verkiezing zijn bekend! Ook Kwalitaria bevindt zich onder de kanshebbers en dingt in de categorie ‘Snackbars’ mee om een award.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria promoot seizoensproducten met radiospot

Het is een WaWaWaanzinnige winter bij Kwalitaria! Heb jij de radiocommercial al gehoord waarin de nieuwe seizoensspecialiteiten worden gepromoot?

MEER INFORMATIE