Nieuws

Nu ook Délifrance in pilotstore Kwalitaria Vianen

Nieuwe eigenaren Jan en Patricia openen vandaag de deuren van Kwalitaria Délifrance Vianen. De afgelopen maanden is de locatie helemaal verbouwd en voorzien van een Délifrance in de allernieuwste stijl.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria Délifrance verrijkt het centrum van Delden

Vandaag, 7 juni, opent Kwalitaria Délifrance Delden haar deuren. Bedrijfsleider Maurice Pannemans is ervan overtuigd dat de zaak een mooie toevoeging aan het centrum is.

MEER INFORMATIE

Voormalig bedrijfsleider opent eigen Kwalitaria in Leiden

Sander Gebbink, voorheen bedrijfsleider van Kwalitaria Nieuw-Vennep, opent vandaag zijn eigen zaak in Leiden. Sander is trots op Kwalitaria De Stevensbloem!

MEER INFORMATIE

Kwalitaria nu ook in Rotterdam!

In het winkelcentrum Prinsenland in Rotterdam kunnen bezoekers nu ook genieten van (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. Ondernemer Gianmarco Tutone ziet meerwaarde in de samenwerking met de vooruitstrevende formule Kwalitaria.

MEER INFORMATIE

Eigenaar Kwalitaria Kamperland opent tweede zaak in Vrouwenpolder

Afgelopen weekend heeft Kwalitaria Vrouwenpolder haar deuren in het centrum van het Zeeuwse dorp geopend. Eigenaar Johan Sandee runt al vier jaar een Kwalitaria in Kamperland en is trots op zijn tweede zaak.

MEER INFORMATIE

Eerste Kwalitaria is omgebouwd in Zwolle!

Vorig jaar hebben we bekend gemaakt dat we de komende jaren alle vestigingen om gaan bouwen naar de nieuwste generatie van Kwalitaria. De eerste ombouw is inmiddels een feit. Vorige week heropende Kwalitaria Stadshagen in Zwolle haar deuren.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria staat 19 en 20 april weer op de franchisebeurs!

Wil je meer weten over franchisemogelijkheden? Kom dan naar de franchisebeurs in Nijkerk!

MEER INFORMATIE

Grootste Kwalitaria ooit opent in Alkmaar

Met een oppervlakte van maar liefst 300 vierkante meter opent vandaag Kwalitaria Oudorp, de grootste Kwalitaria ooit.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria groeit door

Kwalitaria heeft de omzet in 2017 met ruim 5% zien stijgen. Dit ligt anderhalf procent hoger dan de gemiddelde stijging in de markt.

MEER INFORMATIE