Nieuws

Eerste Kwalitaria is omgebouwd in Zwolle!

Vorig jaar hebben we bekend gemaakt dat we de komende jaren alle vestigingen om gaan bouwen naar de nieuwste generatie van Kwalitaria. De eerste ombouw is inmiddels een feit. Vorige week heropende Kwalitaria Stadshagen in Zwolle haar deuren.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria staat 19 en 20 april weer op de franchisebeurs!

Wil je meer weten over franchisemogelijkheden? Kom dan naar de franchisebeurs in Nijkerk!

MEER INFORMATIE

Grootste Kwalitaria ooit opent in Alkmaar

Met een oppervlakte van maar liefst 300 vierkante meter opent vandaag Kwalitaria Oudorp, de grootste Kwalitaria ooit.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria groeit door

Kwalitaria heeft de omzet in 2017 met ruim 5% zien stijgen. Dit ligt anderhalf procent hoger dan de gemiddelde stijging in de markt.

MEER INFORMATIE

Bedrijfsleider opent derde Kwalitaria in een jaar

Na Kwalitaria Eerbeek en Warnsveld opent bedrijfsleider Job van der Neer vandaag weer een nieuwe vestiging: Kwalitaria Brummen.

MEER INFORMATIE

FFC investeert in ondersteuning van franchisenemers

Het formulehuis van Kwalitaria, FFC, zet vol in op ondersteuning van haar franchisenemers. Patrick Brans is per 1 januari aangetrokken om de rol van franchise manager te vervullen.

MEER INFORMATIE

Zesde vestiging in nieuwe stijl van Kwalitaria geopend

Eigenaar Guido Zonnenberg en bedrijfsleider Assad Yousufzai hebben dit weekend de deuren van Kwalitaria Délifrance Bennekom geopend. Dit is de zesde vestiging in de nieuwste stijl van Kwalitaria.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria in trek bij retailondernemers

Cafetariaformule Kwalitaria ziet een groei in het aantal franchisenemers dat naast een supermarkt kiest voor het openen van een Kwalitaria, al dan niet met een Délifrance shop-in-shop. De combinatie blijkt een aantrekkelijke investering voor retailondernemers.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria keert terug naar vertrouwde Bidfood

FFC, het formulehuis van Kwalitaria, kiest voor een hernieuwde samenwerking met Bidfood (voorheen DeliXL). Na een korte periode waarin HAVI Logistics de logistiek heeft verzorgd, keert FFC begin oktober terug naar Bidfood.

MEER INFORMATIE