Nieuws

Kwalitaria opent in De Bilt

Een échte familiezaak is het geworden; Kwalitaria De Bilt. Vader Edwin, zoon Mike en dochter Denise openen dinsdag 2 april met trots hun eigen cafetaria.

MEER INFORMATIE

Lente bij Kwalitaria!

De lente hangt in de lucht. Tijd om lekker eten te bestellen! De hele lente geniet je van heerlijke seizoensspecialiteiten bij Kwalitaria. Ontdek ze allemaal!

MEER INFORMATIE

Kwalitaria De Musketiers opent in Ter Apel

2019 is een bijzonder jaar voor ondernemers Kevin en Marloes. Niet alleen gaan zij in oktober trouwen, ook openen zij hun tweede zaak!

MEER INFORMATIE

Winterproducten bij Kwalitaria

In de winter geniet je van heerlijke seizoensspecialiteiten bij Kwalitaria! Hiermee verrassen we onze gasten met nieuwe producten.

MEER INFORMATIE

De lekkerste herfst bij Kwalitaria

De herfst is begonnen! Dat is dus weer een extra reden om bij Kwalitaria binnen te lopen. Deze herfst genieten gasten namelijk van vijf seizoensspecialiteiten.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria Délifrance opent haar deuren in Leidsche Rijn Centrum

Tijdens de openingsweek van het winkelcentrum is er al een klein voorproefje gegeven, maar nu is het eindelijk echt zover: Kwalitaria Délifrance is open! De lunchroom en cafetaria in één vind je aan de Grauwaartsingel in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria 2e bij de uitreiking van de GfK Out.of.Home Formule Awards 2018

Kwalitaria eindigt onder Julia’s, maar heeft daarmee wel alle andere cafetariaformules achter zich gelaten en is daarom niet ontevreden met haar tweede plek. De vooruitstrevende cafetariaformule ziet de nominatie als een groot compliment van haar gasten.

MEER INFORMATIE

De lekkerste zomer bij Kwalitaria

¡Viva México! Wat is lekkerder dan de zomer? De zomer mét onze heerlijke zomer producten! Dit seizoen genieten onze gasten van de lekkerste producten met een Mexicaanse twist.

MEER INFORMATIE

Nu ook Délifrance in pilotstore Kwalitaria Vianen

Nieuwe eigenaren Jan en Patricia openen vandaag de deuren van Kwalitaria Délifrance Vianen. De afgelopen maanden is de locatie helemaal verbouwd en voorzien van een Délifrance in de allernieuwste stijl.

MEER INFORMATIE