Nieuws

De lekkerste herfst bij Kwalitaria

De herfst is begonnen! Dat is dus weer een extra reden om bij Kwalitaria binnen te lopen. Deze herfst genieten gasten namelijk van vijf seizoensspecialiteiten.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria Délifrance opent haar deuren in Leidsche Rijn Centrum

Tijdens de openingsweek van het winkelcentrum is er al een klein voorproefje gegeven, maar nu is het eindelijk echt zover: Kwalitaria Délifrance is open! De lunchroom en cafetaria in één vind je aan de Grauwaartsingel in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria 2e bij de uitreiking van de GfK Out.of.Home Formule Awards 2018

Kwalitaria eindigt onder Julia’s, maar heeft daarmee wel alle andere cafetariaformules achter zich gelaten en is daarom niet ontevreden met haar tweede plek. De vooruitstrevende cafetariaformule ziet de nominatie als een groot compliment van haar gasten.

MEER INFORMATIE

De lekkerste zomer bij Kwalitaria

¡Viva México! Wat is lekkerder dan de zomer? De zomer mét onze heerlijke zomer producten! Dit seizoen genieten onze gasten van de lekkerste producten met een Mexicaanse twist.

MEER INFORMATIE

Nu ook Délifrance in pilotstore Kwalitaria Vianen

Nieuwe eigenaren Jan en Patricia openen vandaag de deuren van Kwalitaria Délifrance Vianen. De afgelopen maanden is de locatie helemaal verbouwd en voorzien van een Délifrance in de allernieuwste stijl.

MEER INFORMATIE

Kwalitaria Délifrance verrijkt het centrum van Delden

Vandaag, 7 juni, opent Kwalitaria Délifrance Delden haar deuren. Bedrijfsleider Maurice Pannemans is ervan overtuigd dat de zaak een mooie toevoeging aan het centrum is.

MEER INFORMATIE

Voormalig bedrijfsleider opent eigen Kwalitaria in Leiden

Sander Gebbink, voorheen bedrijfsleider van Kwalitaria Nieuw-Vennep, opent vandaag zijn eigen zaak in Leiden. Sander is trots op Kwalitaria De Stevensbloem!

MEER INFORMATIE

Kwalitaria nu ook in Rotterdam!

In het winkelcentrum Prinsenland in Rotterdam kunnen bezoekers nu ook genieten van (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. Ondernemer Gianmarco Tutone ziet meerwaarde in de samenwerking met de vooruitstrevende formule Kwalitaria.

MEER INFORMATIE

Eigenaar Kwalitaria Kamperland opent tweede zaak in Vrouwenpolder

Afgelopen weekend heeft Kwalitaria Vrouwenpolder haar deuren in het centrum van het Zeeuwse dorp geopend. Eigenaar Johan Sandee runt al vier jaar een Kwalitaria in Kamperland en is trots op zijn tweede zaak.

MEER INFORMATIE