Drie Kwalitaria vestigingen in Smulgids 2020

Op 30 september heeft het Nederlands Frituurcentrum de eerste editie van de Nationale Smulgids gepresenteerd. Deze gids is dé consumentengids voor frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn omzat ze zich op een bijzondere manier onderscheiden.

De eerste editie bestaat uit bedrijven met het Goed Gefrituurd Keurmerk en bedrijven die producten hebben met het certificaat ‘Met Goud Bekroond’. Beide uitingen van vakmanschap zijn een initiatief van vakvereniging ProFri. De uitvoering ervan heeft de vereniging ondergebracht bij het Nederlands Frituurcentrum.


In totaal staan er drie Kwalitaria vestigingen in de Smulgids 2020:


Kwalitaria De KomEet in Schijndel
Drie jaar geleden sloot De KomEet zich aan bij de cafetariaformule Kwalitaria. Sindsdien heeft de cafetaria aan zijn uitgebreide kaart hamburgers toegevoegd die gemaakt zijn van Nederlands MRIJ-rundvlees. Maar ook serveert De KomEet, naast gefrituurde gerechten, de nodige maaltijdsalades, (grill)schotels, royaal belegde broodjes, gamba’s, pasta en wraps met falafel.


Kwalitaria Tra in Goirle
Sinds 1948 waren verschillende generaties Tra uitbaters van het eethuis in Goirle dat met ere de familienaam hoog houdt. Je zou kunnen spreken van “de kwaliteit die vroeger zo gewoon was”. Tra, tegenwoordig aangesloten bij de formule Kwalitaria, maakt twintig producten zelf, waaronder veel frituursnacks.


Kwalitaria Galecop in Nieuwegein
Galecop, aangesloten bij de formule Kwalitaria, is gevestigd in de grootste wijk van Nieuwegein. Galecop serveert onder meer salades, belegde broodjes en menu’s, waaronder friet met halve kip en een schnitzelmenu. Tevens frietspecials (patat met toppings) en een keur aan frituursnacks.


Kijk voor meer informatie op: www.smulgids.nl

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC