FFC investeert in ondersteuning van franchisenemers

Het formulehuis van Kwalitaria, Franchise Friendly Concepts (FFC), zet vol in op ondersteuning van haar franchisenemers. Patrick Brans is per 1 januari aangetrokken om de rol van franchise manager te vervullen. Zijn belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat Kwalitaria en Délifrance ondernemers de juiste begeleiding krijgen om groei in omzet en rendement realiseren.

Patrick heeft zijn sporen dertien jaar lang verdiend in de hotellerie in Amerika en Ierland. Eenmaal terug in Nederland was hij vijf jaar succesvol verantwoordelijk voor franchise en operations bij New York Pizza. Gevolgd door ruim twee jaar bij HMSHost Schiphol en Rotterdam Airport in de rol van Franchise Director, waar hij verantwoordelijk was voor de succesvolle exploitatie van ruim 75 horeca outlets. Patrick kijkt uit naar de nieuwe uitdaging bij FFC: “Samen met het team ga ik er alles aan doen om de dromen van ondernemers te realiseren!”

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC