Franchisenemers ontvangen eerste leveringen van HAVI

De eerste leveringen van de nieuwe logistieke partner HAVI zijn een feit! De eerste veertig Kwalitaria ondernemers kregen dinsdag 13 juni hun orders succesvol uitgeleverd door HAVI Logistics. We zijn blij met de nieuwe samenwerking, die past bij onze strategie.

Logistiek centraal stellen
In februari maakte FFC, het formulehuis van Kwalitaria, bekend dat haar logistiek bij HAVI Logistics ondergebracht zou worden voor alle Kwalitaria private labels in samenwerking met Sligro Food Group voor het cross-dock assortiment. Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC, vertelt: "Onze organisatie werkt vanuit een product-leadership strategie. Inmiddels hebben we een groot aantal kwalitatief hoogstaande private labels en kunnen we met een relatief smal assortiment werken. Dit geeft ons de mogelijkheid om te kiezen voor een model waarbij logistiek centraal staat. Ons vaste assortiment ligt op voorraad bij de logistiek dienstverlener en wordt aangevuld met cross-dock artikelen van de groothandel. Op deze wijze heeft FFC een verdere stap gemaakt in professionele dienstverlening en in transparantie voor franchisenemers."

Meer nieuws

René Pluijm geeft unieke virtual reality rondleiding door de cafetaria van de toekomst

Neem samen met TV-kok René Pluijm een kijkje in de pilotstore van Kwalitaria!

DOWNLOAD DE VR APP

Infographic: De veelzijdige Kwalitaria ondernemer

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC