Heerlijke herfst bij Kwalitaria

Naast dalende temperaturen en vallende bladeren, brengt de herfst ons ook mooie dingen. Neem nou de nieuwe seizoensproducten van Kwalitaria: vijf heerlijke specialiteiten gebaseerd op de herfst. Probeer ze allemaal!


Funghi Burger


Ben jij een échte burgerliefhebber? Wat dacht je van onze lekkere Funghi Burger? De burger is gemaakt van 100% MRIJ-rundvlees. Dit vlees komt van Hollandse bodem en staat voor Maas-Rijn-IJsselvee. Vlees van topkwaliteit! Deze heerlijke hamburger is helemaal in herfststijl. Belegd met paddenstoelentapenade, rode uienringen en Parmezaanse kaas flakes. Dit alles wordt afgetopt met de lekkere huisgemaakte tijmmayonaise en zorgt voor een ware smaaksensatie. De Funghi burger is ook als menu verkrijgbaar, lekker met friet en een frisse salade. Probeer hem dit seizoen!


Pita Rund Champignon

Vergeet het bekende, standaard pitabroodje. Nieuw op het menu is namelijk de Pita Rund Champignon. Dit pitabroodje is gevuld met heerlijk op smaak gebrachte runderreepjes, champignon en courgette. Samen met Romaine sla, uienringen en huisgemaakte paddenstoelenmayonaise wordt dit pitabroodje jouw favoriete snack dit herfstseizoen. Wanneer ga jij hem bestellen?


Champignon Special

Is het een échte druilerige herfstdag? Dan is het tijd voor deze overheerlijke Champignon Special. De vers gebakken frietjes worden gecombineerd met perfect op smaak gebrachte runderreepjes, kastanjechampignons, uienringen en courgette. Onze huisgemaakte paddenstoelenmayonaise en knapperige rucola maken deze friet écht speciaal. Hoe vaak ga jij dit gerecht veroveren dit seizoen?


Kastanjechampignon Kroket

Daar is hij weer! Terug van weggeweest; onze kastanjechampignon kroket. Vorig jaar was deze kroket niet aan te slepen bij onze Kwalitaria vestigingen en op groot verzoek daarom weer terug in ons assortiment. Verwen jezelf met deze knapperige seizoensspecial! Wees er snel bij want OP=OP!


Stroopwafel Milkshake

Houd je van stroopwafels? Dan is deze milkshake niet te weerstaan. Goed nieuws: je kan onze Stroopwafel Milkshake in small, medium of large bestellen. Probeer maar eens ‘nee’ te zeggen tegen deze smaaksensatie. 


Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC