Kwalitaria Broekpolder bezorgt bestellingen met trekkers

Wat doe je als het vanwege de sneeuwval te gevaarlijk is om je bezorgers op de fiets de weg op te sturen? Dan zorg je voor veiliger vervoer, dachten ze bij Kwalitaria Broekpolder in Heemskerk. De cafetaria zette gisteren twee trekkers in om alle bezorgbestellingen af te leveren.

‘Het was niet verantwoord om onze bezorgers de weg op te sturen’, vertelt eigenaar Marco van Reeuwijk. ‘Tegelijkertijd vonden we het vervelend voor onze gasten om geen bezorgservice aan te kunnen bieden, dus toen zijn we na gaan denken over een oplossing’. Die kwam er uiteindelijk met hulp van de plaatselijke aardappelboer. ‘Dankzij hem hebben we twee trekkers tot onze beschikking gekregen. Gewapend met een sneeuwschuiver en Kwalitaria-vlag zijn we vervolgens op pad gegaan om alle bestellingen te bezorgen.’

De creatieve oplossing kon op veel waardering rekenen van de gasten. ‘We hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen’, aldus van Reeuwijk.


Kwalitaria Broekpolder
Gildenplein 13
1967 KL Heemskerk
0251 – 20 10 27
broekpolder@kwalitaria.nl
kwalitaria.nl/broekpolder


Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC