Kwalitaria De Musketiers opent in Ter Apel


2019 is een bijzonder jaar voor ondernemers Kevin en Marloes. Niet alleen gaan zij in oktober trouwen, ook openen zij hun tweede zaak! Ze runnen al zes jaar Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer Compascuum en zijn nu klaar voor de volgende stap. Kwalitaria De Musketiers in Ter Apel wordt op dinsdag 5 februari geopend.

Eigenaar Kevin vertelt dat hij de naam van de locatie – waar voorheen een kroeg met slijterij gevestigd was - graag in ere houdt: “De Musketiers is een begrip in het dorp!”. Wat kunnen buurtbewoners verwachten van Kwalitaria De Musketiers? Volgens Kevin wordt het een plek die voor iedereen toegankelijk is. Kevin: “Iedereen is welkom! Bij Kwalitaria De Musketiers kun je na het shoppen lekker eten en drinken, maar zomers kun je ook lekker op het terras zitten en kijken naar de bootjes die langs varen. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt.”

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC