Kwalitaria De Stevensbloem trakteert ouderen en personeel zorgcentrum op kroketten

Wat doe je als deze lastige periode, waar we met z’n allen in zitten, wel wat positiviteit kan gebruiken? Dan trakteer je het plaatselijke verzorgingshuis op kroketten, dachten ze bij Kwalitaria De Stevensbloem in Leiden. Afgelopen zaterdag 28 maart werd de daad bij het woord gevoegd en genoten de ouderen en het personeel van woonzorgcentrum Rijn en Vliet van een heerlijke kroket. “Dit is het minste dat we kunnen doen om deze mensen een hart onder de riem te steken”, aldus Sander Gebbink, eigenaar van Kwalitaria De Stevensbloem.

Het idee kwam van een medewerker van het woonzorgcentrum. Sander: “Hij wilde graag iets leuks doen voor de ouderen en het zorgpersoneel. Wij kregen dit verhaal te horen en besloten al snel dat wij een bijdrage wilden leveren aan dit mooie initiatief. We hebben vervolgens 100 gratis kroketten beschikbaar gesteld en deze afgelopen zaterdag, gefrituurd en wel, bij Rijn en Vliet afgeleverd. Mooi, om op deze manier de ouderen en het zorgpersoneel in het zonnetje te kunnen zetten!”

Zelf ervaart Kwalitaria De Stevensbloem ook de gevolgen van de coronacrisis. Eerder deze week werd bekend dat het restaurantgedeelte van de cafetaria nog tot en met 28 april dicht moet blijven. Wel is de vestiging geopend voor bezorgen en afhalen, uiteraard met de nodige maatregelen. Sander: “We bezorgen contactloos en letten erop dat gasten die een bestelling komen afhalen 1,5 meter afstand houden. Zo hopen we deze tijd door te komen, al blijft het een gek gezicht, zo’n leeg restaurant.”Kwalitaria De Stevensbloem
Ina Boudier-Bakkerstraat 5
2331 AX Leiden
www.kwalitaria.nl/destevensbloem
Lees ook:

Kwalitaria Zijdelwaard trakteert woonzorgcentrum in Uithoorn op kroketten

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC