Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle.

‘Een plek om gezellig te zitten’

Na een vestiging in de wijken AA-Landen en Zwolle-Zuid, vestigt Hu zich met Kwalitaria Délifrance nu ook in het centrum van Zwolle. ‘De zaak in het centrum is een mooie aanvulling. We zien veel potentie in deze locatie.’ De gloednieuwe vestiging bestaat uit twee verdiepingen en is gebouwd volgens het nieuwste Kwalitaria en Délifrance concept, met de kenmerkende stoere en groene details. ‘Het is een sfeervolle plek geworden, waar je met het hele gezin gezellig kunt zitten,’ vertelt Hu.

Voor elk wat wils

Het assortiment komt grotendeels overeen met dat van Hu zijn andere winkels. ‘Natuurlijk staan de heerlijke Kwalitaria burgers, gemaakt van MRIJ-rundvlees, op de menukaart. Daarnaast hebben we diverse complete menu’s, friet specials, snacks en salades.’ Voor het lunchmoment is het assortiment van Délifrance een aanrader. ‘We hebben onder andere vers belegde baguettes, provencettes en uitsmijters. Kom de gehele menukaart snel zelf bekijken, zouden we tegen iedereen willen zeggen.’


Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum
Katwolderplein 2
8011 BT Zwolle
(+31)38 851 95 02
kwalitaria.nl/zwollecentrum

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC