Kwalitaria gaat in gesprek met gasten

Bij Kwalitaria schenken wij graag aandacht aan onze gasten, zowel in de winkel als vanuit het hoofdkantoor. Wij zijn altijd benieuwd wat er speelt onder onze gasten en hoe ze tegen bepaalde dingen aankijken. En hoe kom je daar nu beter achter dan door met die gasten in gesprek te gaan?

Om deze reden gaan we vanuit het marketingteam om de tafel met gasten. En dan bedoelen we letterlijk om de tafel; in een Kwalitaria vestiging, onder het genot van een lekkere maaltijd. Tijdens het eten ontstaan namelijk de beste gesprekken! Op een ongedwongen manier gaan we in gesprek over Kwalitaria, het buiten de deur eten, de online wereld en nog veel meer.

De eerste gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden in Kwalitaria Prinsenland in Rotterdam. De gesprekken met een groep jongeren en een groep ouderen hebben al interessante inzichten opgeleverd, die kunnen helpen bij vraagstukken die er vanuit het hoofdkantoor zijn. Voor de komende periode staan er nog meer gesprekken gepland. Wordt vervolgd dus!

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC