Kwalitaria keert terug naar vertrouwde Bidfood

FFC, het formulehuis van Kwalitaria, kiest voor een hernieuwde samenwerking met Bidfood (voorheen DeliXL). Na een korte periode waarin HAVI Logistics de logistiek heeft verzorgd, keert FFC begin oktober terug naar Bidfood. Zowel FFC als Bidfood zijn verheugd dat de terugkeer gaat plaatsvinden.

Toekomstgerichte samenwerking 
Dick Slootweg, algemeen directeur Bidfood, legt uit: “De samenwerking met FFC en de Kwalitaria ondernemers staat ons natuurlijk nog vers in het geheugen. FFC is een vooruitstrevende organisatie die wij graag weer aan ons binden. Wij zien mogelijkheden om in deze strategische samenwerking tot een hybride model te komen dat geschikt is voor meerdere partners. We gaan samen op zoek naar het beste passende model.”

Tactische keuze
“Na een zeer turbulente tijd met HAVI Logistics hebben we moeten concluderen dat de samenwerking niet gelukt is. Aan inzet heeft het niet gelegen want er is veel werk verzet door HAVI en FFC. Ondanks de inspanningen was er geen basis voor continuering van de samenwerking. Na een kort selectieproces is de keuze gevallen op Bidfood. We hebben er vertrouwen in dat deze stap de nodige rust gaat geven en we kijken uit naar de hernieuwde samenwerking.” Aldus Bas Holshuijsen algemeen directeur van FFC.

Meer nieuws

René Pluijm geeft unieke virtual reality rondleiding door de cafetaria van de toekomst

Neem samen met TV-kok René Pluijm een kijkje in de pilotstore van Kwalitaria!

DOWNLOAD DE VR APP

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER