Kwalitaria lanceert Deals App

Kwalitaria presenteert deze week de gloednieuwe Kwalitaria Deals App. Met de app kunnen gebruikers profiteren van exclusieve deals, zoals kortingen en winacties. ‘Juist in deze tijd willen we onze (vaste) gasten belonen met acties en aanbiedingen’, stelt Marketing & Sales directeur Martijn Boone. De app is gratis te downloaden in de App Store en de Play Store.

‘Elke twee weken verschijnen er nieuwe deals in de app’, vertelt Boone. ‘Dankzij de verschillende deals is er voor elk wat wils. Deze week haal je op vertoon van de app bijvoorbeeld een Original burger voor €3,95 of een tweede milkshake gratis.’ De deals zijn zowel in de winkels als op de bestelsite van Kwalitaria te verzilveren.

Naast de landelijke deals, bevat de Deals App ook lokale acties die per vestiging verschillen. Gebruikers van de app kunnen bovendien geregeld deelnemen aan winacties en in de app de dichtstbijzijnde Kwalitaria vinden.

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC