Kwalitaria lanceert nieuwe seizoensspecialiteiten

Nu de zomer echt voorbij lijkt te zijn, komen de nieuwe seizoensproducten van Kwalitaria als geroepen. Vanaf deze week staan er weer zes nieuwe gerechten op de menukaart: van een truffelmayo burger tot een cheesecake milkshake, allen geïnspireerd op het seizoen. 

Vier keer per jaar introduceert Kwalitaria nieuwe gerechten met de smaak van het seizoen. “Met de seizoensproducten willen we onze gasten blijven verrassen”, vertelt Martijn Boone, Marketing & Sales directeur bij Kwalitaria. “We willen ze iets extra’s bieden, buiten de standaard menukaart om. Daarnaast hopen we er nieuwe gasten mee aan te spreken.” Als het aan Boone ligt belooft het een ‘heerlijke herfst’ te worden: “Alle zes gerechten zijn absoluut het proeven waard. Vooral het broodje Philly cheese steak is een echte aanrader!”

De herfstspecialiteiten zijn het gehele herfstseizoen te bestellen bij Kwalitaria, zowel in de winkel als online via kwalitaria.nl.


Deze specialiteiten bestel je dit seizoen bij Kwalitaria:

  • Truffelmayo burger: Hollandse MRIJ-burger met krokante uienringen, rucola en truffelmayonaise. Ook verkrijgbaar als menu.
  • Broodje Philly cheese steak: Dé Amerikaanse klassieker! Lekker met gekruide runderreepjes, gegrilde paprika, rucola en kaassaus.
  • Philly cheese steak special: Friet met een topping van gekruide runderreepjes, gegrilde paprika, bosui en kaassaus.
  • Gamba special: Friet met een topping van gamba’s, wokgroenten in zoetzure saus en garlic srirachasaus.
  • Kaas-jalapeño kroket: Heerlijk romige kroket met een beetje pit.
  • Cheesecake milkshake: Het ultieme verwenmoment met de smaak van cheesecake rood fruit.
Kijk voor meer informatie over de herfstproducten op: kwalitaria.nl/assortiment/1325/heerlijke-herfst

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC