Kwalitaria-ondernemer bezorgt dankzij derde zaak nu in heel Emmen

Ondanks corona gaan de zaken goed bij Kwalitaria in Emmen. Zo goed, dat ondernemer Michael Schimmel onlangs zijn derde vestiging heeft geopend. 'Met Kwalitaria De Rietlanden vergroten we ons bezorggebied tot heel Emmen’, aldus de ondernemer, die ook een vestiging van de cafetariaformule runt in de wijken Bargeres en Emmerhout.


Sinds 1 december is Schimmel de eigenaar van Kwalitaria De Rietlanden, voorheen bekend als cafetaria Jilly’s. ‘We hebben de zaak eerst verbouwt zodat het de kenmerkende Kwalitaria-uitstraling heeft, sinds een aantal dagen zijn we geopend voor gasten.’ Het zitgedeelte kan net als alle andere horecazaken nog niet worden gebruikt. ‘Onze focus ligt daarom volledig op afhaal- en bezorgbestellingen’.

Enorme stijging in bezorgbestellingen

Het afhalen en bezorgen gaat goed in Emmen. ‘Ondanks corona is de omzet in mijn beide vestigingen met 15 procent toegenomen’, laat Schimmel weten. Deze stijging heeft hij vooral te danken aan maaltijdbezorging. ‘Waar voorheen 30 procent van onze omzet uit bezorging kwam, is dat nu 60 procent.’

De overname is voor Schimmel ook een belangrijke stap voor de toekomst. ‘Ik verwacht dat de trend van maaltijdbezorging blijft aanhouden, ook na corona. Mensen zijn nu gewend om online eten te bestellen’, aldus de ondernemer die volgend jaar zijn 25-jarig jubileum als ondernemer viert.


Kwalitaria De Rietlanden
Valkenveld 117
7827 HR Emmen
0591 - 23 00 05
derietlanden@kwalitaria.nl
kwalitaria.nl/derietlanden

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC