Kwalitaria opent nieuwe vestiging in Zeist

De opening hadden ondernemers Cau en Tuyen van Nguyen zich ongetwijfeld anders voorgesteld, zo midden in de coronacrisis. Toch openden ze op woensdag 6 mei met trots de deuren van Kwalitaria De Clomp in het gelijknamige winkelcentrum in Zeist. Het zitgedeelte van het restaurant is gesloten, maar gasten kunnen wel terecht voor afhaal- en bezorgbestellingen. Het grote openingsfeest dat gepland stond kan door de coronamaatregelen niet doorgaan: “Dat houden de gasten nog tegoed.”

Geopend voor afhalen en bezorgen

Men moet nog even geduld hebben om plaats te kunnen nemen in het gloednieuwe restaurant, dat een moderne, gezellige inrichting heeft gekregen met stoere en natuurlijke materialen. Er kan al wel een glimp van het interieur worden opgevangen bij het afhalen van een bestelling. Cau: “We zijn zeven dagen per week geopend en naast afhalen, is het ook mogelijk om online te bestellen en je eten thuis te laten bezorgen.” Met oog op de veiligheid en gezondheid zijn er diverse maatregelen getroffen: “We bezorgen contactloos en voor iedereen die een bestelling komt afhalen hebben we een looproute en een aparte in- en uitgang gecreëerd.”

Voor elk wat wils

Cau is blij dat hij, ondanks de situatie, Zeist nu toch kennis kan laten maken met zijn assortiment: “We hebben voor elk wat wils. Van sappige burgers en complete maaltijden tot snacks, belegde broodjes, salades en een kindermenu; er is aan het hele gezin gedacht. Daarbij kun je bij ons écht lekker eten, want kwaliteit en duurzaamheid staat altijd voorop.” Cau heeft er samen met zijn vrouw, dochter en zoon, die ook in de zaak staan, ontzettend veel zin in: “We hopen dat Kwalitaria De Clomp een waardevolle en gezellige toevoeging is aan het winkelcentrum en kijken ernaar uit om alle buurtbewoners te ontmoeten.”

Kwalitaria De Clomp
De Clomp 3304
3704 KB Zeist
kwalitaria.nl/declomp

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC