Kwalitaria promoot seizoensproducten met radiospot

Het is een WaWaWaanzinnige winter bij Kwalitaria! Er staan dit seizoen weer vijf nieuwe gerechten op de menukaart, waar je het gegarandeerd warm van krijgt. De 3-kazen burger, pita pizza en overige winterspecialiteiten worden dit seizoen voor het eerst ook op de landelijke radio gepromoot. Heb jij de commercial al gehoord?


‘Zo blijven we onze gasten verrassen’

De seizoensproducten vormen een belangrijke, terugkerende campagne voor Kwalitaria. ‘Elk seizoen lanceren we vijf nieuwe gerechten, geïnspireerd op ingrediënten van dat jaargetijde’, vertelt Martijn Boone, marketing & sales directeur bij formulehuis FFC. ‘Hiermee blijven we onze gasten verrassen en onderscheiden we ons van de standaard cafetaria.’

Fijnproevers kunnen deze winter hun geluk op met de 3-kazen burger en een frietspecial met kipragout. Ook een pita pizza uit de oven, kip piri piri kroket en amarena kersen milkshake staan dit seizoen op de menukaart. Alle winterproducten zijn online te bestellen op kwalitaria.nl.

Op zoek naar andere marketingmiddelen

Het is voor het eerst dat Kwalitaria de seizoensproducten op de landelijke radio promoot. ‘Online voeren we al volop campagne’, aldus Boone. ‘Maar nu onze restaurants gesloten zijn, zoeken we ook naar andere middelen om onze acties en campagnes onder de aandacht te brengen.’

Eerder was Kwalitaria al wel op de landelijke radio te horen met een commercial rondom de lancering van de Kwalitaria Deals App. De commercial rondom de winterproducten is in totaal 4 weken lang te horen op Radio 538 en Sky Radio.


Kijk voor meer informatie over de winterproducten van Kwalitaria op: kwalitaria.nl/acties.

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC