Kwalitaria start actie tegen eenzaamheid: ‘Maak iemand blij met een kaartje!’

Kwalitaria roept iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hoopt de cafeteria wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van Kwalitaria. “Zo hoeft niemand zich in deze tijd alleen te voelen”, aldus Martijn Boone van Kwalitaria.

Martijn: “Een grote groep mensen voelt zich eenzaam in deze periode. Dat kan gaan over opa of oma die geen bezoek meer mag ontvangen, maar ook over de buurman of buurvrouw die de deur niet meer uit durft of een vriendje of vriendinnetje die zijn of haar verjaardag niet kan vieren. Hoe fijn is het dan om een kaartje te ontvangen en te weten dat er aan je gedacht wordt? Door het aanbieden van gratis kaarten dragen wij graag ons steentje bij.”

Extra leuk is dat je de kaarten zelf kunt inkleuren en voorzien van een persoonlijke boodschap. De kleurkaarten zijn gratis verkrijgbaar bij de Kwalitaria vestigingen die geopend zijn voor afhaalbestellingen en ze worden ook meegegeven met bezorgbestellingen. Daarnaast zijn de kaarten te downloaden via www.kwalitaria.nl om ze vervolgens zelf uit te printen.Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC