Kwalitaria in Top 5 grootste horeca franchiseformules

Uit cijfers van De Nationale Franchise Gids blijkt dat Kwalitaria wederom tot de grootste franchiseformules in de horecabranche behoort. Met 140 vestigingen staat Kwalitaria, net als vorig jaar, op de vijfde plaats.

Hoogste groei

In totaal zijn er 115 franchiseformules binnen de Nederlandse horecabranche. Deze formules zijn samen goed voor 3.231 vestingen. Het totaal aantal vestigingen is met maar liefst 7,49% gegroeid, wat veruit de hoogste groei is van alle branches in Nederland.

Omzet

De omzet binnen de gehele branche komt met een groei van 6,8% iets boven de 3 miljard euro uit. Deze groei in omzet is de grootste van alle branches, net zoals ook het geval was bij de groei van het aantal vestigingen. De omzet binnen de horeca groeit al een aantal jaar op rij en is in totaal zo’n 15% toegenomen vanaf 2015.Bron: De Nationale Franchise GidsWil jij samen met ons groeien? Word Kwalitaria ondernemer!

Meer weten over de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer.

Neem gerust contact met ons op.

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC