Kwalitaria wint voor tweede jaar op rij een Foodservice Award

Kwalitaria mag zich wederom de winnaar van de Foodservice Award in de categorie ‘Snackbars’ noemen. Met een gemiddeld eindcijfer van 7,86 laat de cafetariaformule concurrent FEBO achter zich en behaalt zij de derde hoogte score van alle deelnemers. Chef-kok Pierre Wind maakte op 1 februari alle categoriewinnaars van de Foodservice Award 2021 bekend tijdens de speciale virtuele editie van de Horecava: Horecava Limited.


'Een mooi compliment'

In totaal verzamelde Kwalitaria meer dan 1000 stemmen. ‘Dit is een mooi compliment voor onze franchisenemers’, reageert marketing & sales directeur Martijn Boone op het winnen van de award. ‘Men vergeet vaak dat het bakken van friet en snacks echt ambacht en hard werken is. Dat geldt helemaal voor de afgelopen periode, waarin het aantal bezorgbestellingen explosief is toegenomen. De award is een stukje respect naar al onze ondernemers.’

Consument vindt prijs-kwaliteit het belangrijkst

Voor deze derde editie van de Foodservice Awards kwamen er in totaal bijna 17.000 beoordelingen binnen. Consumenten beoordeelden hun favoriete foodservice bedrijven, onderverdeeld in elf categorieën, op aspecten als sfeer, prijs-kwaliteit en gastvrijheid. Deze editie zijn er ook aspecten toegevoegd die zich specifiek op de situatie rondom COVID-19 richten, zoals veiligheid, hygiëne en service. Van alle aspecten vindt de consument het aspect prijs-kwaliteit het belangrijkst, gevolgd door assortiment, gemak en gastvrijheid.


Alle winnaars:

Categorie
Winnaar
Gemiddeld eindcijfer
Bezorgen
AH.NL
7,16
Café's/Restaurants
De Beren
7,05
Fastservice
Domino's Pizza
7,14
Hotels
Van Der Valk
7,72
Koffie & Lunchrooms
Brownies&DownieS
8,10
Leisure
Landal Greenparks
7,15
Marktkramen
t Stoepje
8,06
Pompshops
Shell Tankstations
7,07
Snackbars
Kwalitaria
7,86
Speciaalzaken
De Keurslager
7,48
To Go
AH To Go
6,97
Overallwinnaar
Brownies&DownieS
 

Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC