Kwalitaria Zijdelwaard trakteert woonzorgcentrum in Uithoorn op kroketten

Joop en Sandra Vet, eigenaren van Kwalitaria Zijdelwaard in Uithoorn, vonden het tijd voor iets positiefs in deze bizarre tijd. Namens hun cafetaria deelden ze daarom 200 kroketten uit aan de ouderen en verzorgers van woonzorgcentrum Het Hoge Heem in Uithoorn. Joop: “We willen iedereen op deze manier een hart onder de riem steken.”

Joop: “We leven erg mee met de bewoners die tijdelijk geen bezoek mogen ontvangen. Vreselijk om je familie niet te kunnen zien. Dit vraagt ook veel van de verzorgers. Door ze te trakteren op kroketten willen we laten weten dat we aan ze denken.” De traktatie zelf uitdelen in het woonzorgcentrum was helaas niet mogelijk: “Mensen van buiten worden tijdelijk niet toegelaten, dus we hebben de kroketten bij de deur moeten afgeven. De verzorgers hebben ze vervolgens uitgedeeld.” Volgens Joop viel de traktatie in de smaak: “Het werd erg gewaardeerd en ze waren ons zeer dankbaar.”

Zelf ervaart Kwalitaria Zijdelwaard ook de gevolgen van de coronacrisis. Het zitgedeelte van de cafetaria is tot en met in ieder geval 6 april gesloten. “Gelukkig zijn we nog wel geopend voor bezorgen en afhalen, zodat we onze gasten alsnog van dienst kunnen zijn”, aldus Joop. “We hopen iedereen snel weer, in goede gezondheid, in ons restaurant te kunnen verwelkomen. Take care!”Kwalitaria Zijdelwaard
Zijdelwaardplein 52 A
1422 AN Uithoorn
www.kwalitaria.nl/zijdelwaardMeer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC