Later als ik groot ben wil ik een eigen snackbar (video)

Altijd al willen weten hoe het is om je eigen snackbar te runnen? De 11-jarige Mila wil later niets liever dan snackbar manager worden en liep daarom voor het programma ‘Later als ik groot ben’ een dagje mee bij Kwalitaria.

De 11-jarige Mila Jansen is gek op gezelligheid en lekker eten. Mila snackt graag en daarom lijkt werken in een snackbar haar zo leuk. Dan kan ze de hele dag haar favoriete patat met frikandel speciaal klaarmaken en daar veel van eten, denkt ze. Mila is benieuwd naar wat er nog meer mij komt kijken om een snackbar te runnen. Presentator Rein van Duivenboden staat in alle vroegte op haar stoep met wel een heel bijzonder ontbijt. Hij neemt haar mee naar een snackbar van Kwalitaria voor haar snuffelstage 3.0. Daar wacht een spannende hamburger challenge voor de twee.


Benieuwd of Mila er iets van bakt? Bekijk het in de online aflevering:
Ben jij ook gebakken voor een eigen snackbar? Dan komen we graag met jou in contact. Wie weet run jij dan binnenkort, net als Mila, jouw eigen Kwalitaria!


Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC