Lente bij Kwalitaria!

 

De lente hangt in de lucht. Tijd om lekker eten te bestellen! De hele lente geniet je van heerlijke seizoensspecialiteiten bij Kwalitaria. Ontdek ze allemaal!

 

Griekse Burger

Griekse Burger

Hou jij ook zo van burgers? Dan móet je de Griekse Burger proberen! Een Hollandse MRIJ-burger met een Griekse twist! Belegd met feta, tomaat, rode ui, rucola en tzatziki. De burger is ook als menu verkrijgbaar, lekker met friet en frisse salade.

 

Gyros Special

Loopt het water jou al in de mond? Geniet deze lente van onze Gyros Special: de allerlekkerste friet met een topping van kruidige gyros, komkommer, tomaat, rode ui en tzatziki.


Griekse Salade

Griekse Salade

Proef de lente in onze Griekse maaltijdsalade! Rijkelijk gevuld met feta, tomaat, komkommer, rode ui, olijven en tzatziki. Ga jij ‘m proberen?


 

Gyros Kroket

Tijd om jezelf te trakteren! Bestel nu onze Gyros Kroket. Het beste van twee werelden: heerlijke gyros in een krokant jasje. Lekkerrrrrr!


 

Ananas-Meloen Milkshake

Ananas-Meloen Milkshake

Geniet deze lente van onze ananas-meloen milkshake. Lekker tropisch!


Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC