Nu ook Délifrance in pilotstore Kwalitaria Vianen

Nieuwe eigenaren Jan en Patricia openen vandaag de deuren van Kwalitaria Délifrance Vianen. De afgelopen maanden is de locatie helemaal verbouwd en voorzien van een Délifrance in de allernieuwste stijl. Dit betekent dat het lunchassortiment flink is uitgebreid met heerlijke Franse specialiteiten. Jan: “Of je nu komt voor een kop koffie met wat lekkers, een uitgebreide lunch of een huisgemaakte burger met friet, wij zorgen ervoor dat iedereen graag nog eens terugkomt. Zaterdag 16 juni wordt de opening feestelijk gevierd."

Sinds april beheert franchiseorganisatie Franchise Friendly Concepts (FFC) naast Kwalitaria ook de Délifrance formule in de Benelux. Om (nieuwe) ondernemers een goed beeld te geven van de mogelijkheden, is de pilotstore voorzien van een gloednieuwe Délifrance corner. Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC: “We nemen de komst van Délifrance serieus. Daarom hebben we ervoor gekozen om het allernieuwste cornersysteem van Délifrance toe te voegen aan onze pilotstore. Omdat ons hoofdkantoor letterlijk bovenop de winkel zit, is dit gelijk een mooie manier om nog meer feeling met de producten van Délifrance te krijgen.”


Meer nieuws

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC

Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou? [GRATIS WHITEPAPER]

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER