Zijn de seizoensproducten van Kwalitaria nog wel in trek?

De wisselende seizoensproducten zijn bij Kwalitaria al een aantal jaar een vast onderdeel van het assortiment. Elk seizoen verschijnen er vijf à zes nieuwe producten op de menukaart, passend bij het seizoen. Maar loopt de consument hier nog wel warm voor?

Volgens Kwalitaria wel. Ze gelooft nog steeds in het aanvullen van het vaste assortiment met tijdelijke producten geïnspireerd op het seizoen. “Met de seizoensproducten willen we onze gasten iets extra’s bieden buiten de kaart om”, vertelt Martijn Boone, directeur marketing & sales, van Kwalitaria. “Wij willen voortdurend vernieuwen, dat zit in onze genen, en dat doen we dus ook in ons assortiment met de smaak van het seizoen.”

Meer dan friet en snacks

“Natuurlijk slaat het ene product beter aan dan het andere, maar we zien dat de seizoensproducten over het algemeen nog steeds erg in trek zijn, ook bij online bestellingen. We blijven onze vaste gasten op deze manier verrassen, maar het trekt ook nieuwe gasten aan. Steeds meer mensen ontdekken dat ze bij ons meer kunnen bestellen dan alleen friet en snacks.” Om die mensen te bereiken heeft Kwalitaria een grote campagne opgezet: “Je hoort ons binnenkort ook weer op de radio met een commercial.”

Lekkere lente bij Kwalitaria

Volgens Kwalitaria belooft het lenteseizoen weer veel lekkers. Deze week lanceerde ze zes nieuwe seizoensproducten, met voor elk wat wils. Liefhebbers van kip kunnen hun geluk op met de Sweet chicken burger en de Crispy chicken special met friet of een wrap. Ook de BBQ ribs friet special met mals spareribvlees is volgens Kwalitaria het proeven waard, net als de Thaise gamba kroket en de frisse mandarijn-sinaasappel milkshake. Zit er een favoriet tussen, dan moet je wel snel zijn, want voor je het weet is het seizoen alweer voorbij…


Meer nieuws

Whitepaper:
Voor jezelf beginnen. Is franchise iets voor jou?

Alle voor- en nadelen van franchisen op een rij. Belangrijke informatie voor iedereen die een eigen zaak start!

DOWNLOAD WHITEPAPER

De veelzijdige Kwalitaria-ondernemer [GRATIS INFOGRAPHIC]

Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

DOWNLOAD INFOGRAPHIC