Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Leusden Zuid
Terug naar overzicht

Nieuw geopende Kwalitaria in Leusden echte familiezaak

...ondernemer Subash vertelt!

Nieuws

Sinds Kwalitaria Leusden Zuid de deuren heeft geopend, heeft ondernemer Subash Mainali (27) al veel buurtbewoners mogen voorzien van hun burgers, maaltijden en friet specials. En hij niet alleen, want ook zijn vrouw en ouders staan in de cafetaria. Een echte familiezaak dus!

Lees meer...

Het was voor Subash snel duidelijk dat hij het Kwalitaria avontuur samen met zijn familie wilde aangaan. “We hebben eerder samen een sushitent gerund, dus ik ben ervan overtuigd dat we dit ook samen tot een succes maken.” Na maki’s en sashimi, werkt hij nu met oer-Hollandse burgers, friet en snacks. Even wennen? “Het bevalt goed. Het zijn producten van goede kwaliteit, waarbij ook aandacht is voor duurzaamheid. Bovendien is er veel variatie in het assortiment. Zo bieden we ook diverse belegde broodjes en maaltijdsalades aan.”

Gratis friet tijdens openingsactie

Wat is volgens Subash de kracht van Kwalitaria Leusden Zuid? “Dat is denk ik een combinatie van goede kwaliteit en een vriendelijk team van medewerkers, waardoor iedereen zich altijd welkom voelt.” In de gloednieuwe zaak kunnen gasten alle dagen van de week komen eten, maar ook afhalen is mogelijk. “En binnenkort starten we met bezorgen in Leusden”, laat de ondernemer weten. 

De opening van Kwalitaria Leusden Zuid wordt op zaterdag 24 september groots gevierd met een gratis friet-uurtje. “Tussen 14.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om een gratis frietje te komen halen. We kijken ernaar uit om op deze middag veel buurtbewoners te ontmoeten.”

Kwalitaria opent in Leusden

 


Kwalitaria Leusden Zuid
Maximaplein 78
3832 JS Leusden
kwalitaria.nl/leusden-zuid

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Subash?

Wij vertellen je graag meer over de smakelijke mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Binnenkort eens kennismaken?

Wellicht ook interessant

 • 7 tips voor startende ondernemers
  Tips&tricks

  7 tips voor startende ondernemers

  Ondernemen: ben jij er klaar voor? Als startende ondernemer komt er veel op je af: er moet van alles geregeld worden en er komt veel bij kijken. Spannend, want hoe zorg je nu dat jouw onderneming een succes wordt? Kwalitaria’s opstartcoach René geeft tips!

  Lees meer
 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In deze download hebben we de voor- en nadelen op een rij gezet.

  Lees meer
 • Open jij binnenkort jouw eigen Kwalitaria?
  Tips&tricks

  Franchiser worden? Deze 10 stappen doorloop je

  Je eigen zaak… Begin jij al te glunderen bij de gedachte hieraan? Voordat je kunt starten als franchisenemer zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen: van de eerste kennismaking tot de opening. Lees hier meer over Kwalitaria’s franchise procedure.

  Lees meer