Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria De Batehof
Terug naar overzicht

Nieuwe onderneemster Kwalitaria De Batehof maak meisjesdroom waar

“Eindelijk restaurant mevrouw”

Nieuws

Waar haar klasgenootjes vroeger prinses wilden worden, wist Laura (28) al op jonge leeftijd: ik wil ‘restaurant mevrouw’ worden. Met de overname van Kwalitaria De Batehof in Woubrugge is deze droom nu uitgekomen.

Lees meer...

Kersverse onderneemster Laura, zelf afkomstig uit Alphen aan den Rijn, kent het reilen en zeilen van de horeca en de cafetariaformule Kwalitaria. Ze werkt al ruim 10 jaar in de horecabranche, waarvan 8 jaar bij Kwalitaria De Batehof. “Ondertussen kreeg ik de kans om bij een andere horecaonderneming mee te werken aan het opzetten van een restaurant. Dit gaf mij een goed inkijkje in wat er allemaal bij komt kijken en ik vond het onwijs leuk om te doen.” Zo leuk, dat ze niet lang hoefde na te denken toen de kans zich voordeed om haar eigen zaak te runnen. En zo geschiedde: “Per 1 september mag ik mijzelf eigenaresse van Kwalitaria in Woubrugge noemen.”

Kwalitaria De Batehof

 

“Er wordt thuis nog regelmatig over gegrapt, maar die kinderwens is wel mooi werkelijkheid geworden!”
 

Opfrisbeurt voor winkel en menukaart

De winkel aan de Batehof heeft inmiddels een kleine opfrisbeurt gekregen. “Dankzij een nieuw likje verf op de muur konden we lekker fris beginnen”, vertelt Laura. De gasten kunnen nog steeds genieten van de burgers, friet, snacks en maaltijden van de cafetaria. Daarnaast wil Laura zich meer gaan focussen op het lunch- en koffiemoment. “Koffie en thee zijn weer terug op het menu, aangevuld met iets lekkers: taart! Ook onze vers belegde broodjes willen we de komende tijd meer onder de aandacht brengen en wie weet voegen we in de toekomst nog meer lekkere dingen toe aan het assortiment. Maar voor nu geldt: waarom veranderen als datgene wat je hebt goed is?”

Veel buurtbewoners hebben inmiddels al een kijkje genomen bij de nieuwe onderneemster. “We hebben de afgelopen dagen al veel bekende en nieuwe gezichten gezien, wat we natuurlijk onwijs leuk vinden. We hopen de mensen nog heel lang iedere dag te mogen voorzien van een heerlijke maaltijd en ze met een lach de winkel uit te zien gaan.”


Kwalitaria De Batehof
Batehof 16
2481 AP Woubrugge
kwalitaria.nl/debatehof
 

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Laura?

Wij vertellen je graag meer over de smakelijke mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Binnenkort eens kennismaken?

Wellicht ook interessant

 • 4 valkuilen voor startende franchisenemers
  Tips&tricks

  4 valkuilen voor startende franchisenemers

  Smaakt een toekomst als franchisenemer voor jou naar meer? Of ben jij je nog aan het oriënteren? Hoe dan ook is het slim om met een aantal dingen rekening te houden. Wij vertellen je wat belangrijk is en welke valkuilen je wilt vermijden.

  Lees meer
 • Van frietbakker naar winstpakker
  Video

  Video: Je eigen Kwalitaria starten

  Hoe kom je aan een geschikte locatie? En hoe gaat de zaak eruitzien? Ondernemer Cunlong Chang weet hier alles van, want hij opende al twee Kwalitaria vestigingen. In deze video vertelt hij meer over het hele proces, van de zoektocht naar een locatie tot de opening.

  Bekijk de video
 • Aan het woord: ondernemer uit eigen kweek
  Interview

  Aan het woord: ondernemer uit eigen kweek

  Van talent naar eigen tent! Sander Gebbink (31) weet hoe het is om door te groeien van medewerker naar ondernemer van een eigen Kwalitaria. Maar hoe zet je die stap? En hoe is het als starter om je bij een formulehuis aan te sluiten? Sander vertelt!

  Lees meer