Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwe ondernemers voor Kwalitaria Baarle-Nassau
Terug naar overzicht

Nieuwe ondernemers voor Kwalitaria Baarle-Nassau

...klaar voor een vliegende start!

Nieuws

“Deze kans geeft ons de mogelijkheid om te doen wat we het liefste doen: met eten werken én mensen het naar hun zin maken”, aldus de kersverse Kwalitaria ondernemers Dina en Danny Poortier.

Lees meer...

Een gezellige plek met voor elk wat wils als het op lekker eten aankomt. Dat is wat Danny en Dina Poortier met Kwalitaria Baarle-Nassau hopen te bereiken. Het ondernemersechtpaar staat sinds kort aan het roer van de cafetaria in het Noord-Brabantse dorp, aan de rand van de Belgische grens. “Deze kans geeft ons de mogelijkheid om te doen wat we het liefste doen: met eten werken én mensen het naar hun zin maken.”

Meer dan een snelle hap

De liefde voor ondernemen en eten is het echtpaar met de paplepel ingegoten. De opa van Danny had een eigen hotel en restaurant en Dina heeft ervaring in een lunchroom. De keuze voor Kwalitaria was snel gemaakt. “Kwalitaria is veel meer dan een snelle hap”, vertelt Dina. “Het is een combinatie van een gezellige sfeer, aandacht voor duurzaamheid en kwalitatief goed eten dat voor ieders portemonnee toegankelijk is. Bovendien is er voor elk wat wils; of je nu houdt van friet met een snack, graag voor een gezonde of vegetarische optie gaat of alleen een kopje koffie wilt.”

Voor elk wat wils

Wie van de gezelligheid en het lekkere eten wil genieten, kan zes dagen in de week terecht in het restaurant of op het terras van de zaak. “We hebben van Kwalitaria in Baarle-Nassau echt een plek proberen te maken waar je met het hele gezin, met vrienden, familie of collega’s gezellig kunt zitten”, laat Dina weten. “Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht. Zo is er een kinderspeelhoek, kun je bij ons je kinderfeestje vieren en is er ons kindermenu, de Kwalibox.”

Kwalitaria Baarle-Nassau


De ondernemers gaan daarnaast met de tijd mee. “Binnenkort bezorgen we onze gerechten ook bij de mensen thuis in Baarle-Nassau. Het bezorgen is in de afgelopen periode populairder geworden dan ooit, dus we waren er snel over uit dat een bezorgservice onmisbaar is. We bieden onze gasten graag het gemak om thuis te genieten van een warme maaltijd, belegd broodje of sappige burger.”

Wat eten we vandaag?

Eén ding is zeker: gastvrijheid staat voor het ondernemersechtpaar voorop. “Wij begrijpen dat mensen tegenwoordig weinig tijd en bepaalde wensen hebben, wij willen ze daar graag in tegemoetkomen. Zo hopen we de vraag ‘wat eten we vandaag?’ op een snelle, makkelijke én gastvrije manier op te lossen voor alle buurtbewoners.”


Kwalitaria Baarle-Nassau
Alphenseweg 3
5111 NA Baarle-Nassau
kwalitaria.nl/baarlenassau
 

Sta jij straks ook

...in jouw eigen Kwalitaria?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wellicht ook interessant

 • Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?
  Downloads

  Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?

  Je bent eruit: je wilt een eigen zaak beginnen. Leuk! Maar ook spannend. Hoe haal je alles eruit wat erin zit? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar past dit bij jouw manier van ondernemen?

  Lees meer
 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Infographic: Schuilt er een Kwalitaria ondernemer in jou?

  Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 130 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past binnen het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

  Lees meer
 • Jong ondernemersechtpaar opent tweede zaak
  Nieuws

  Jong ondernemersechtpaar opent tweede Kwalitaria Délifrance

  Kwalitaria Délifrance Emiclaer in Amersfoort is officieel geopend. Voor het jonge ondernemersechtpaar is het hun tweede zaak in de stad. “We zijn blij dat we nu een nog groter deel van de buurtbewoners kunnen verblijden met onze gerechten.”

  Lees meer