Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwe ondernemersfamilie heropent Kwalitaria Bussum
Terug naar overzicht

Nieuwe ondernemersfamilie heropent Kwalitaria Bussum

...ondernemer Thomas vertelt!

Nieuws

Kersverse ondernemer Thomas Ipek heropende deze maand de deuren van Kwalitaria in Bussum. Hij staat er niet alleen voor; hij wordt bijgestaan door zus Manuella en vader Johan springt bij waar nodig. Een echte familiezaak dus.

Lees meer...

Een echte familiezaak

Samenwerken met je zus en vader; kersverse Kwalitaria-ondernemer Thomas heeft er alle vertrouwen in. “We hebben jarenlang samen in het partycentrum van mijn vader gewerkt, dus zijn het gewend om met elkaar op de werkvloer te staan.” Het partycentrum is sinds enige tijd verhuurd, maar het begon toch weer te kriebelen voor de familie Ipek. “Bekenden hadden al positieve ervaringen met franchise. We zijn ons gaan oriënteren en uiteindelijk bij Kwalitaria terechtgekomen. Het hele concept met een assortiment dat niet standaard is en de aandacht voor duurzaamheid sprak ons aan.”

Nieuwe ondernemersfamilie heropent Kwalitaria Bussum

 

Toplocatie

Nu, enige tijd later, is de heropening van Kwalitaria Bussum een feit. De focus van de cafetaria ligt vooral op bezorgen en afhalen. “Wat dat betreft zitten we hier op een toplocatie”, vertelt Thomas. “Je kunt zeven dagen per week terecht in onze winkel, maar we bezorgen met onze elektrische bezorgfietsen ook in een groot deel van Bussum.”

En wat kunnen we dan bestellen? Thomas: “We hebben voor het assortiment echt gekeken naar wat de mensen in Bussum zouden willen. Natuurlijk hebben we friet met je favoriete snack, maar ook kwalitatieve burgers, complete maaltijden, friet met verrassende toppings en veel vegetarische opties. En voor een lekkere lunch hebben we diverse belegde broodjes en maaltijdsalades.” De absolute aanraders zijn volgens Thomas de wisselende seizoensproducten: “Deze zomer hebben we onder andere een Oosterse frikandel en Rösti kipburger."

Nieuwe ondernemersfamilie heropent Kwalitaria Bussum

 

Klaar voor succes

Het is duidelijk, de Familie Ipek is gedreven om van Kwalitaria Bussum een succes te maken. “Met onze ervaring in de horeca en onze denk- en werkwijze zijn we er klaar voor om de zaak naar een hoger niveau te tillen. We nodigen iedereen graag uit om te komen ervaren hoe dat smaakt!”

 


Kwalitaria Bussum
Huizerweg 36
1402 AC Bussum

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Thomas?

In ons informatiepakket lees je alles over het ondernemerschap bij Kwalitaria. Vraag de brochure nu gratis en geheel vrijblijvend aan!

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Groeneweg tot vreugd van buurt heropend
  Nieuws

  Kwalitaria Groeneweg tot vreugd van buurt heropend

  Goed nieuws voor bewoners van de Utrechtse wijk Lombok. Zij kunnen weer terecht bij Kwalitaria. Ondernemerskoppel Sadegh en Somayeh heropende begin mei de deuren. “Dat de buurt Kwalitaria heeft gemist blijkt wel uit de vele positieve reacties die we ontvangen.”

  Lees meer
 • Broers veroveren met tweede Kwalitaria vestiging heel Kampen
  Interview

  Broers veroveren met tweede Kwalitaria vestiging heel Kampen

  Heel Kampen kan nu genieten van de Kwalitaria friet, snacks, burgers, maaltijden en andere lekkernijen. Met hun tweede Kwalitaria vestiging bezorgen de broers Tuygun en Tuncay vanaf heden in de gehele Hanzestad. “Wij zijn ontzettend blij om deze mooie stap te kunnen maken.”

  Lees meer
 • Kan ik wel starten als franchiser als ik...
  Tips&tricks

  Kan ik wel starten als franchiser als ik…

  Veel vragen die wij ontvangen beginnen met deze woorden. Heb je interesse in franchise, dan is de kans groot dat ze ook al eens door jouw hoofd zijn gespookt. Lees in dat geval snel verder, want wij geven antwoord op de meest gestelde vragen!

  Lees meer