Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Zutphen is geopend
Terug naar overzicht

Ondernemer opent met Kwalitaria Zutphen tweede zaak

...ondernemer Ron vertelt!

Nieuws

Toen zijn oog op de locatie in het centrum van Zutphen viel, hoefde ondernemer Ron niet lang na te denken: “De ligging is uniek en het is een goede aanvulling op mijn andere Kwalitaria vestiging.”

Lees meer...

Ondernemer Ron van 't Hul (56) kent het reilen en zeilen van de horeca en de Kwalitaria formule, dus er kon snel worden geschakeld. Hij is al ruim 3 jaar eigenaar van Kwalitaria in het nabijgelegen Warnsveld en heeft jaren een eigen cafetaria in Zutphen gehad. “Na een kleine verbouwing konden we aan de slag”, vertel hij. “Op dit moment wordt nog de laatste hand aan de buitensigning gelegd, maar we wilden niet langer wachten met de opening.”

Kwaliteit en service op één

Wat kunnen de gasten verwachten van Kwalitaria Zutphen? “Kwaliteit en service staan bij ons altijd op de eerste plaats”, vertelt Ron. “Met het team doen we ons best om mooie producten te verkopen, waarbij er voor iedereen wat wils is: van friet, burgers en menu’s tot goedgevulde salades en vers belegde broodjes. Maar ook voor een koffie met wat lekkers kun je bij ons terecht.”

“Kwalitaria Zutphen is zeven dagen per week geopend en we bezorgen ook in de buurt”, vertelt Ron, die zijn tijd verdeelt tussen de twee vestigingen en dus zelf ook regelmatig in de zaak te vinden is. “Ik vind het nog veel te leuk om achter de bakwand te staan en contact te hebben met de klanten. Ik kijk er dan ook naar uit om alle buurtbewoners te ontmoeten.”


Kwalitaria Zutphen
Overwelving 7
7201 LT Zutphen
kwalitaria.nl/zutphen

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Ron?

Wij vertellen je graag meer over de smakelijke mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Binnenkort eens kennismaken?