Ondernemerssupport

Bij Kwalitaria ben je verzekerd van de beste ondernemerssupport. Samen met de regiomanager, collega-ondernemers en de specialisten van het servicekantoor geef je invulling aan je ondernemersdroom.

Persoonlijke begeleiding

Je kunt de rol van de regiomanager vergelijken met die van een persoonlijke adviseur. Welk vraagstuk - personeelsbeleid, ontwikkelingen of promotie - er ook speelt, de regiomanager staat je bij. En als het nodig is, dan schakelt hij de specialisten van het servicekantoor in. Of hij brengt je in contact met die ene ervaren collega-ondernemer.

Handige online tools

Als ondernemer bij Kwalitaria maak je gebruik van handige online tools. Zo hebben we een eigen platform waar je alles op kunt vinden, van nieuws tot recepturen en marketingacties. Ook werken we samen met Fan Factory, een partij die van medewerkers echte fans maakt! Zij leveren alle tools die daarvoor nodig zijn, zoals een echte Kwalitaria medewerkers app.

Hygiënebezoeken

Bezoeken van het hygiënebureau worden niet aangekondigd. Dat is een bewuste keuze: het gaat erom dat de dagelijkse gang van zaken in beeld wordt gebracht. Rapport binnen? Dan weet je precies hoe jouw vestiging ervoor staat en welke kansen je kunt oppakken.

Ervaringen delen

Ondernemerssupport gaat verder dan jouw vestiging. Met de besloten Facebookgroep sta je 24/7 in contact met collega-ondernemers. Handig om snel ervaringen uit te wisselen! Ook tijdens de speciale Kwalitaria ondernemers- en inspiratiedagen doe je veel nieuwe inzichten op. Samen bedrijven bezoeken, nieuwe producten proeven en plannen maken.

Kwalitaria Ondernemers Academie

Kwalitaria biedt ondernemers de kans om deel te nemen aan de Ondernemers Academie. De opleiding duurt 1 jaar en is geheel afgestemd op de dagelijkse praktijk van de Kwalitaria ondernemer. Én wordt verzorgd door de beste docenten. Heb je alle 5 modules afgerond? Dan haal je een beter bedrijfsresultaat uit jouw vestiging!

Voordelen op inkoop

Kwalitaria ondernemers profiteren van collectieve inkoop: scherpe inkoopprijzen, eigen label producten en gegarandeerde kwaliteit. Daar komen jouw gasten graag voor terug.

Goed om te weten is dat die scherpe prijzen niet alleen van toepassing zijn op producten en dranken, maar ook op non-food en apparatuur. Elke ondernemer profiteert van voordeel. Kwalitaria is namelijk aangesloten bij Victoria Trading. Met deze inkoopcoöperatie zijn ook speciale pakketservice deals samengesteld.

Kwalitaria label

Collectieve inkoop is meer dan goedkoop inkopen. Zowel de Kwalitaria friet – van de Hollandse Agria aardappel – als ook het paneermeel om de rundvleeskroketten zijn speciaal ontwikkeld voor Kwalitaria. Met deze eigen label producten kun jij je écht onderscheiden. Natuurlijk kun je het assortiment ook aanvullen met je eigen recepturen.Over receptuur gesproken, als je die van de eigen label producten bekijkt, dan valt op dat de basis in Nederland ligt. Kwalitaria houdt de afstand tussen de herkomst van de grond- en hulpstoffen én de vestigingen bewust zo kort mogelijk. Dat is duurzaam. Bovendien leveren de Nederlandse boeren een prima kwaliteit.

Kwaliteitscontrole

Naast het bieden van de beste prijs-/kwaliteitverhouding en het samenstellen van eigen label producten – met oog voor duurzaamheid – houdt de inkoopafdeling van Kwalitaria zich ook bezig met kwaliteitscontrole. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan kun je dit terugkoppelen aan de inkoopafdeling. Zij nemen de opvolging van je over.

INFORMATIE AANVRAGEN

Het vinden van goede medewerkers is een vak apart [gratis whitepaper]

Goede medewerkers vinden is voor veel cafetariahouders een uitdaging. Waar vind je nou enthousiaste medewerkers die houden van de horeca en niet bang zijn om hard te werken? Potentiële nieuwe medewerkers hebben het voor het uitkiezen. Hoe schrijf je een goede vacaturetekst en welke tools zet je in? In dit whitepaper vind je handige tips en tricks om goede medewerkers te vinden en te houden. Praktische handvaten om morgen gelijk in te zetten!

DOWNLOAD WHITEPAPER

Voor jezelf beginnen. Is franchising iets voor jou? [gratis whitepaper]

Je hebt besloten om je droom waar te maken: een eigen horecazaak. Een mooie, maar ook spannende tijd. Het starten van een eigen zaak is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In ons whitepaper lees je de belangrijkste voor- en nadelen van het aansluiten bij een franchiseformule. Belangrijke informatie voor iedereen die een bedrijf wil beginnen.

DOWNLOAD WHITEPAPER