Plattegrond (indicatie)

Kwalitaria Délifrance Schuytgraaf (Arnhem)

Pand zoekt ondernemer! Deze mooie Kwalitaria Délifrance vestiging, gevestigd in een jong pand in Winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem, is beschikbaar ter overname.

Locatie
Deze in 2017 gerealiseerde complete vestiging is ingericht volgens de laatste Kwalitaria 4.0 stijl dat zich kenmerkt door stoere materialen en veel groene en natuurlijke details. Een sfeervolle plek waar mensen net wat langer blijven zitten!

Winkelcentrum Schuytgraaf
In het hart van Schuytgraaf ligt winkelcentrum Schuytgraaf. Dé centrale ontmoetingsplek van de wijk. Met ruim 20 gepassioneerde ondernemers, kunnen consumenten er voor van alles terecht. Het gezellige centrum ligt op loopafstand van het NS station Arnhem-Zuid en rondom het centrum vind je ruime gratis parkeerplaatsen.

Wijk met potentie
Winkelcentrum Schuytgraaf ligt in de gelijknamige nieuwbouwwijk van Arnhem. In deze nieuwe wijk worden circa 6250 woningen gebouwd in 26 karakteristieke buurten. In de wijk zijn zowel huur- als koopwoningen beschikbaar, waardoor wonen in Schuytgraaf voldoet aan veel individuele woonwensen.

Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. Door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een bijzondere ligging met in en om de wijk veel groen en water. Het gevarieerde aanbod aan winkels, sportverenigingen en scholen maken van Schuytgraaf een complete wijk. Tevens is het Betuwse dorpje uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je meer informatie over deze vestiging?
Neem dan contact op met Taco of Ricardo:

T: 088 - 044 60 00
E: ondernemen@kwalitaria.nl

 • Fortunastraat 26-30

  6846 XZ Arnhem

 • Parkeren

  Ja

 • Koopsom

  € 250.000,-

 • Verkoopafdeling

  088 - 044 60 00

 • Terras

  Ja

INFORMATIE AANVRAGEN

Plattegrond (indicatie)

Nu beschikbaar

Kwalitaria Goverwelle (Gouda)

Beschikbaar ter overname: Kwalitaria Goverwelle in Gouda. Al 20 jaar een vertrouwd adres voor een goede en verantwoorde snack! MEER INFORMATIE

Kwalitaria in regio Den Haag

Jouw eigen Kwalitaria in de regio Den Haag? Het kan! Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde ondernemers die samen met ons hun droom werkelijkheid willen maken. MEER INFORMATIE

Kwalitaria in Valkenswaard

Maak jij jouw ondernemersdroom waar in het Zuiden van Nederland? Kwalitaria ziet kansen in Valkenswaard! MEER INFORMATIE