Plattegrond (indicatie)

Kwalitaria Délifrance Schuytgraaf (Arnhem)

Een mooie Kwalitaria Délifrance locatie ter overname, gevestigd in een jong pand in winkelcentrum Schuytgraaf te Arnhem. Deze in 2017 gerealiseerde complete vestiging is ingericht volgens de laatste Kwalitaria 4.0 en Délifrance stijl.

Locatie
Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. Door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een bijzondere ligging met in en om de wijk veel groen en water. Het gevarieerde aanbod aan winkels, sportverenigingen en scholen maken van Schuytgraaf een complete wijk. Tevens is het Betuwse dorpje uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Winkelcentrum
In het hart van Schuytgraaf ligt winkelcentrum Schuytgraaf. Dé centrale ontmoetingsplek van de wijk. Met ruim 20 gepassioneerde ondernemers, kunnen consumenten er voor van alles terecht. Het gezellige centrum ligt op loopafstand van het NS station Arnhem-Zuid en rondom het centrum vind je ruime gratis parkeerplaatsen.

Wijk
Winkelcentrum Schuytgraaf ligt in de gelijknamige nieuwbouwwijk van Arnhem. In deze nieuwe wijk worden circa 6250 woningen gebouwd in 26 karakteristieke buurten. In de wijk zijn zowel huur- als koopwoningen beschikbaar, waardoor wonen in Schuytgraaf voldoet aan veel individuele woonwensen.

In en om de wijk bevindt zich veel groen en water met alle ruimte voor activiteiten en  ontspanning. Scholen, gezondheidszorg, winkels en sportverenigingen maken van Schuytgraaf een complete wijk. Met het station op loopafstand en goede aansluiten via bus en snelweg is Schuytgraaf snel en makkelijk te bereiken.


Neem voor meer informatie contact op met Taco of Ricardo:
T: 088 - 044 60 00
E: ondernemen@kwalitaria.nl

 • Fortunastraat 26-30

  6846 XZ Arnhem

 • Parkeren

  Ja

 • Koopsom

  € 250.000,-

 • Verkoopafdeling

  088 - 044 60 00

 • Terras

  Ja

INFORMATIE AANVRAGEN

Plattegrond (indicatie)

Nu beschikbaar

Kwalitaria op toplocaties in Amsterdam

Je eigen zaak in Amsterdam? Kwalitaria maakt het mogelijk! Wij zoeken ambitieuze ondernemers die samen met ons deze uitdaging aan willen gaan. Iets voor jou? MEER INFORMATIE

Kwalitaria in Utrecht-Stad

Jouw eigen Kwalitaria in Utrecht-stad? Het kan! Wij zoeken een ervaren, enthousiaste franchisenemer die samen met ons zijn of haar droom werkelijkheid wil maken. MEER INFORMATIE

Kwalitaria in het noorden van Nederland

Ben jij de enthousiaste ondernemer die we zoeken? Voor een locatie in het noorden van Nederland zijn wij op zoek naar een geschikte franchisenemer die samen met ons deze uitdaging aan wilt gaan. MEER INFORMATIE