Overslaan en naar de inhoud gaan
Foodservice Awards 2022
Terug naar overzicht

Trotse Kwalitaria wint twee Foodservice Awards

…hoera!

Nieuws

Yes, we hebben tijdens de uitreiking van de Foodservice Awards maar liefst twee awards in ontvangst mogen nemen: voor de beste Snackbar én beste Warme maaltijdbezorging. Een mooi compliment voor al onze ondernemers!

Lees meer...

Het is voor het derde jaar op rij dat Kwalitaria met de award voor beste Snackbar naar huis gaat. De award voor beste Warme maaltijdbezorging werd voor het eerst door onze cafetariaformule gewonnen. Hiermee hebben we mede-genomineerden FEBO (categorie Snackbars) en Domino’s Pizza (categorie Warme maaltijdbezorging) achter ons gelaten.

“Een mooi compliment voor alle ondernemers”

“Een mooier compliment kunnen we onze ruim 130 ondernemers niet geven”, reageert algemeen directeur Joep Leemans, die de award namens Kwalitaria/FFC in ontvangst nam. “De afgelopen periode is niet altijd makkelijk voor ze geweest, maar toch hebben ze telkens weer de schouders eronder gezet. Als dat dan beloond wordt met twee awards, dan kunnen wij alleen maar heel trots zijn op al onze ondernemers en medewerkers.”

Wie denkt dat Kwalitaria na drie keer winst naast zijn schoenen gaat lopen, heeft het mis. “Zeker niet. Deze uitreiking laat maar weer zien hoe belangrijk het is om te blijven focussen op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Daar werken we met z’n allen dan ook hard voor.”

Trotse Kwalitaria wint twee Foodservice Awards

Joep Leemans (r) samen met chef-kok Pierre Wind die de awards uitreikte.

Ruim 21.000 stemmen

De Foodservice Awards is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava, de horecavakbeurs in Nederland. In de afgelopen maanden beoordeelden consumenten hun favoriete foodservice bedrijven in negen verschillende categorieën, met als resultaat ruim 21.000 stemmen. De foodservice bedrijven zijn beoordeeld op aspecten als sfeer, prijs-kwaliteit en gastvrijheid, maar ook op COVID-gerelateerde onderwerpen waaronder veiligheid en hygiëne. Chef-kok Pierre Wind maakte gisteren alle winnaars bekend tijdens een feestelijke lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg.

Bekijk alle winnaars
Categorie Winnaar
Fastservice Domino's Pizza
Klassieke horeca Out of home - Brownies&Downies
Leisure Landal Greenparks
Marktkramen 't Stoepje
Snackbars Kwalitaria
Speciaalzaken Zuivelhoeve
Thuis uit eten Vegan Masters
To go AH to go
Warme maaltijdbezorging Kwalitaria

 


 

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Balijelaan in Utrecht
  Interview

  Kwalitaria is hongerig naar verdere groei

  Ondanks COVID kijken we met succes terug op de afgelopen 2 jaar, qua omzet én nieuwe vestigingen. Dat smaakt naar meer! Twintig nieuwe Kwalitaria vestigingen is het doel voor 2022 en het nieuwe Take-away & Delivery concept moet daarbij gaan helpen.

  Lees meer
 • Een kijkje op het Kwalitaria hoofdkantoor
  Video

  Video: Een kijkje op ons hoofdkantoor

  Je eigen zaak starten? Leuk, maar ook spannend! Onthoud: je hoeft het niet alleen te doen. Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem in deze video een kijkje op ons hoofdkantoor!

  Bekijk de video
 • Je eigen horecazaak: Daarom juist nu starten!
  Tips&tricks

  Je eigen horecazaak? Daarom juist nu starten!

  Nu een horecazaak starten? In deze tijden? Weet je het zeker? Ja, is het antwoord! De markt beweegt en staat open voor verandering. Weet jij hierop in te spelen, dan wachten er mooie kansen op je. Kortom, nu starten? Ja, juist nu! Wij leggen uit waarom.

  Lees meer