Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Zoetermeer
Terug naar overzicht

Verbouwde Kwalitaria Zoetermeer klaar voor verdere groei

...ondernemer Vincent vertelt!

Nieuws

Na een verbouwing van 3 weken is Kwalitaria Zoetermeer haast niet meer terug te herkennen. De gedateerde inrichting van de cafetaria heeft plaatsgemaakt voor een modern en gezellig interieur. Een mooie bekroning op het feit dat eigenaar Vincent Lorist en zijn vrouw Monique al 30 jaar in het vak zitten.

Lees meer...

Wie de cafetaria in Winkelcentrum De Vlieger binnenstapt, moet even twee keer knipperen. De vernieuwde zaak lijkt in weinig nog op de oude inrichting. “Het was ook wel hoog tijd voor vernieuwing,” vertelt eigenaar Vincent. “De laatste verbouwing vond 18 jaar geleden plaats en tussendoor is er slechts een kleine update gedaan. De verbouwing was dus eigenlijk geen keuze, maar een must.”

Klaar om verder te groeien

De vernieuwde zaak is helemaal ingericht volgens het nieuwste Kwalitaria concept. “Het heeft een moderne uitstraling die helemaal bij deze tijd past”, aldus Vincent over het interieur. “Een tikje industrieel met veel groene details. Het is echt een aantrekkelijke plek geworden waar je gezellig kunt genieten van een lekkere maaltijd, burger, frietje of vers belegd broodje.”

Naast de moderne uitstraling, heeft de verbouwing ook verbeteringen gebracht met betrekking tot de bakcapaciteit en de routing. “Doordat we het steeds drukker zijn gaan krijgen, begonnen we op dat gebied wat problemen te ervaren. Nu dit is opgelost geeft ons dat de mogelijkheid om verder te groeien. We zijn klaar om de omzetgroei, die bij ons gestaag blijft doorgaan, de komende jaren te waarborgen.”

Kwalitaria Zoetermeer

Vincent en zijn vrouw Monique.

Bekroning op de afgelopen 30 jaar

De verbouwing is voor Vincent en zijn vrouw Monique tevens een mooie bekroning voor het feit dat ze al bijna 30 jaar in het vak zitten. “Op mijn zestiende ben ik begonnen in de horeca en vervolgens heb ik als manager bij diverse zaken ervaring opgedaan. In een van die zaken heb ik toen mijn vrouw leren kennen. Uiteindelijk zijn we in 1993 voor onszelf begonnen als cafetaria Hap Snap, wat later een Kwalitaria werd.”

Nog steeds staan Vincent en Monique elke dag met veel plezier in de zaak. “Al is het soms wel flink aanpoten”, vertelt hij. “De piekbelasting is extreem en kort. Maar onze productiviteit is hoog, daar is het team ook op samengesteld. Om dagelijks onze gasten weer goed en snel te kunnen bedienen, ondanks de hoge tijdsdruk, dat is toch wel het mooiste van het vak.”

Hoe ziet Vincent de toekomst tegemoet? “Ik durf mij niet aan een toekomstvisie te wagen; de laatste jaren zijn zo onvoorspelbaar geweest. “Wij hopen in ieder geval nog heel lang in onze mooie, vernieuwde zaak te kunnen staan en veel gasten te mogen verblijden.”


Kwalitaria Zoetermeer
Groen-blauwlaan 105
2718 GH Zoetermeer
kwaltaria.nl/zoetermeer

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Zutphen is geopend
  Nieuws

  Ondernemer opent met Kwalitaria Zutphen tweede zaak

  Toen zijn oog op de locatie in het centrum van Zutphen viel, hoefde ondernemer Ron niet lang na te denken: “De ligging is uniek en het is een goede aanvulling op mijn andere Kwalitaria vestiging.”

  Lees meer
 • Kwalitaria Leusden Zuid
  Nieuws

  Nieuw geopende Kwalitaria in Leusden echte familiezaak

  Sinds Kwalitaria Leusden Zuid de deuren heeft geopend, heeft ondernemer Subash Mainali (27) al veel buurtbewoners mogen voorzien van hun burgers, maaltijden en friet specials. En hij niet alleen, want ook zijn vrouw en ouders staan in de cafetaria. Een echte familiezaak dus!

  Lees meer
 • Van nieuw avontuur naar succesvolle frituur
  Video

  Video: Smakelijke voordelen van franchise

  De zussen Jacqueline en Monique gingen zes jaar geleden samen het Kwalitaria avontuur aan en zijn nog steeds blij met deze stap. Benieuwd welke voordelen zij ervaren op het gebied van marketing, assortiment en ondersteuning? Bekijk het in de video!

  Bekijk de video