Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwe eigenaren voor Kwalitaria in Woerden
Terug naar overzicht

Volop vernieuwingen voor Kwalitaria in Woerden

Nieuws

Dong en Mimi staan als nieuwe eigenaren aan het roer van de cafetaria, de zaak is volledig verbouwd en binnenkort wordt ook nog eens gestart met een bezorgservice.

Lees meer...

De cafetariawereld is niet onbekend voor Dong en Mimi, die zelf in Capelle aan den IJssel wonen. “In onze studententijd hielpen we bijna elk weekend in de cafetaria van onze families, dus we kennen het reilen en zeilen binnen de branche.” Nu is het tijd voor een eigen zaak voor het ondernemersduo. “Toen de kans zich voordeed om de bestaande Kwalitaria vestiging in Woerden over te nemen, hoefden wij niet lang na te denken.”

Verbouwing en bezorgservice

Voordat de winkel begin april werd heropend door de kersverse ondernemers, is de inrichting en de buitenkant volledig aangepakt. “Alles is verbouwt naar de nieuwste Kwalitaria stijl. Een tikkeltje industrieel, maar wel warm en sfeervol, en met veel groene details”, vertellen Dong en Mimi over het nieuwe interieur. “Echt een verbetering qua uitstraling.”

Ook nieuw is de mogelijkheid om afhaalbestellingen online te bestellen via de website van de cafetaria. “Binnenkort komt daar ook een bezorgservice bij. Op die manier willen we voldoen aan de wensen van onze gasten”, vertellen Dong en Mimi.

Kwalitaria En Route in Woerden

 

Kans op gratis friet

Om de heropening te vieren hebben Dong en Mimi een lekkere winactie in petto voor alle gasten. “De komende tijd geven we wekelijks één maand gratis friet weg. Met het kanslot dat je bij een bestelling ontvangt, kun je direct checken of je gewonnen hebben.”

Eén ding is zeker, aan enthousiasme ontbreekt het Dong en Mimi niet. “We kijken ernaar uit om de gasten te voorzien van al het lekkers dat we als Kwalitaria te bieden hebben, van traditionele snacks tot rijkelijk belegde burgers en verantwoorde keuzes. We hopen alle buurtbewoners snel te ontmoeten.”


Kwalitaria En Route
Tournoysveld 79B
3443 ES Woerden

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea
  Nieuws

  Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea

  Kwalitaria gaat met investeringsmaatschappij Antea de volgende fase in. Groei van nieuwe vestigingen en groei van de bestaande omzet staat daarin centraal.

  Lees meer
 • Kwalitaria De Beuk al 25-jaar een begrip
  Interview

  Kwalitaria De Beuk al 25-jaar een begrip

  “Daar denk je niet aan als je begint”. Eigenaar Arie is maar wat trots op de mijlpaal die hij heeft bereikt. Er is veel gebeurd in de afgelopen 25 jaar, van grote verbouwingen tot veranderingen in het assortiment. Met ons blikt hij terug op een kwarteeuw Kwalitaria in Puttershoek.

  Lees meer
 • Je eigen horecazaak: Daarom juist nu starten!
  Downloads

  Stappenplan: Hoe begin ik mijn eigen snackbar?

  Sna(c)k jij naar je eigen snackbar maar vraag jij jezelf af waar te beginnen? Logisch, want er komt veel kijken bij het openen van je eigen zaak. In deze download hebben wij de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

  Lees meer