Het starten van een eigen horecazaak is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In het whitepaper lees je de belangrijkste voor- en nadelen van het aansluiten bij een franchiseformule. Belangrijke informatie voor alle ondernemers die een eigen bedrijf willen beginnen.

Download gratis whitepaper: Is franchising iets voor jou?

We hebben in een whitepaper alle belangrijkste kenmerken op een rij gezet. Zo kun jij bepalen wat het best bij je past. Kwalitaria is een full franchise organisatie.

Download het whitepaper!

Als franchisenemer van Kwalitaria ben je zelfstandig ondernemer en draag je met trots het merk uit naar gasten. Vanuit de formule kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en service. Zo kun jij je focussen op wat je het liefst doet: ondernemen! Je bevindt je in een netwerk van topondernemers. Samen bouwen we verder aan de beste en meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland.


Neem eens een kijkje in het Kwalitaria inspiratieboek en ontdek of jij bij deze succesvolle formule past!

Je maakt gebruik van een bewezen succesvolle formule! Als startende ondernemer komt er veel op je af. Zeker in het begin. Soms zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Kwalitaria ondersteunt je vanaf het begin. Ook na je opstart kun je vertrouwen op de beste ondersteuning. Het servicekantoor van Kwalitaria concentreert zich op de centrale taken, zoals de landelijke marketing, assortimentsontwikkeling, inkoop en de aansturing van de totale organisatie. Als franchisenemer maak je gebruik van de kracht van de formule, zodat jij je kan richten op de dagelijkse gang van zaken bij je eigen Kwalitaria. Zo haal je het beste resultaat uit jouw vestiging.

Wil jij voor jezelf gaan beginnen? Ontdek in ons whitepaper of franchisen iets voor jou is!

De formule zorgt voor scherpe inkoopprijzen bij leveranciers. Hier profiteer je als franchisenemer van. Daarnaast helpen we je bij het geven van inzichten. Meten is weten. Je kunt je benchmarken met collega-ondernemers om zo margeverbetering te realiseren. Je kunt sturen op cijfers en weet iedere dag waar je met je team staat.

Ben je nu cafetariahouder? Ontdek in ons whitepaper wat aansluiten bij een franchiseformule jou op kan leveren!

Kwalitaria wil heel duidelijk de beste cafetariaformule van Nederland zijn. En blijven. Daarom is marketing bij Kwalitaria wel meer dan een huis aan huis folder. Wij blijven onze concepten en uitstraling steeds ontwikkelen. Tijden veranderen snel en daarmee ook de wensen van de klant. Op het hoofdkantoor werkt een team van specialisten die voortdurend bezig is met wat er bij onze gasten speelt en hoe we daar met slimme marketing op in kunnen spelen. Dat je dat niet zelf hoeft te doen scheelt jou als ondernemer veel energie, tijd en geld.

Ontdek alle voordelen (en nadelen) van franchisen en bepaal of franchisen bij jou past!

Kwalitaria is een full franchise organisatie. Dat betekent dat je profiteert van een sterk merk, net zoals bij hard franchise. Je sluit je aan bij een herkenbaar merk en je krijgt veel ondersteuning vanuit het servicekantoor. Het verschil met hard franchise is dat je bij ons vrijheid krijgt om je eigen touch aan je zaak te geven. Je kunt bijvoorbeeld lokale lekkernijen toevoegen aan je assortiment, je eigen prijzen bepalen en lokale acties of evenementen organiseren.

Aansluiten bij een franchiseformule biedt veel voordelen, denk bijvoorbeeld aan inkoopvoordeel en effectieve marketing. Dit bespaart jou als ondernemer veel tijd en geld. Het servicekantoor van Kwalitaria is continu bezig met het volgen van trends en ontwikkelingen en speelt hierop in zodat haar franchisenemers voorop lopen in de markt. Dit is als zelfstandig ondernemer bijna niet mogelijk. Lees in ons whitepaper alles over de voordelen (en nadelen) van franchisen. Twijfel je of je er klaar voor bent om franchisenemer te worden? Doe de test en ontdek of jij klaar bent voor franchisen of beter zelfstandig kan blijven ondernemen!

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die met trots het merk uitdragen. Onze franchisenemers beschikken over de volgende eigenschappen:

  • ondernemend
  • resultaatgericht
  • flexibel
  • gastvrij
  • relevante horeca-ervaring 
  • voldoende eigen vermogen (40% van de investering) 
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Download de infographic over de veelzijdige Kwalitaria-ondernemer en ontdek of jij in het profiel past!

Heb je interesse in ondernemen bij Kwalitaria? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten over ondernemen bij Kwalitaria. Wil je aan de slag en je eigen Kwalitaria openen? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. In dat gesprek leren we jou beter kennen en bespreken we alle vervolgstappen.


Download de handige checklist die helpt om te bepalen of je er klaar voor bent om in gesprek te gaan met een franchisegever.