REDEN 1:
Marketing met smaak

De beste landelijke en lokale promoties, een herkenbare formule en onderscheidend assortiment: dé ingrediënten voor jouw succes.

REDEN 2:
Ondernemerssupport

De beste ondersteuning! Je krijgt persoonlijke begeleiding en maakt gebruik van de beste online platformen om je zaak te runnen.

REDEN 3:
Groot netwerk

Meer dan 140 aangesloten ondernemers om ervaringen mee te delen! Ook profiteer je van de jarenlange relaties die Kwalitaria heeft met leveranciers.

Waarom Kwalitaria? Voor het beste resultaat!

Waarom franchisenemer worden bij Kwalitaria? Reken maar dat jouw 140 voorgangers zich dit ook hebben afgevraagd. Wij hebben een duidelijk antwoord: om het beste resultaat uit jouw zaak te halen! Vanuit de formule krijg je de beste ondersteuning op het gebied van marketing, inkoop en persoonlijke service. Alles om het beste uit jezelf en jouw zaak te halen! Je bevindt je in een netwerk van topondernemers. Samen bouwen we verder aan de beste en meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland.

Wil jij het beste uit jezelf en jouw onderneming halen?

Is het antwoord ja? Dan zit je goed bij Kwalitaria! Kwalitaria is meer dan een cafetaria! Wij lopen voorop in de markt, dus dat vraagt ook wat van onze franchisenemers. Vanuit het servicekantoor volgen we alle trends en ontwikkelingen in de markt. Vervolgens vertalen we dit naar haalbare concepten voor onze ondernemers. Je moet het dus wel leuk vinden om een beetje innovatief bezig te zijn! Benieuwd hoe een Kwalitaria-ondernemer eruit ziet en of jij in het profiel past? Download onze gratis infographic!

DOWNLOAD INFOGRAPHIC

Sterk formulehuis (FFC)

Kwalitaria valt onder het ervaren formulehuis Franchise Friendly Concepts (FFC). FFC is de grootste zelfstandige fastservice franchiseorganisatie in Nederland. Als multifranchiseorganisatie ondersteunen we Kwalitaria en Délifrance ondernemers op het gebied van marketing, inkoop, ondernemerssupport en met een groot netwerk. Wij kijken niet alleen naar de behoeftes van vandaag, maar ook naar morgen. Vanuit het servicekantoor volgen we alle trends en ontwikkelingen in de markt. Zo lopen onze franchisenemers altijd voorop. Met resultaat! We worden elk jaar beloond met een mooie omzetgroei die hoger ligt dan de gemiddelde groei in de markt. Meer weten over wat ons beweegt om de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland te zijn? Neem dan eens een kijkje in het Kwalitaria inspiratieboek!

DOWNLOAD HET INSPIRATIEBOEK

Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit? [gratis whitepaper]

Als je nu je eigen cafetaria hebt, vraag je je vast weleens af of je alles eruit haalt wat erin zit. Hoe blijf je je concurrenten voor? Hoe groei je verder? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar ben je bereid om een stukje vrijheid op te geven? In dit whitepaper zetten we de voor- en nadelen van het aansluiten bij een formule op een rij. Zo kun jij bepalen of je er voldoende uithaalt en aansluiten bij een formule iets voor jou is.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Voor jezelf beginnen. Is franchising iets voor jou? [gratis whitepaper]

Je hebt besloten om je droom waar te maken: een eigen horecazaak. Een mooie, maar ook spannende tijd. Het starten van een eigen zaak is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In ons whitepaper lees je de belangrijkste voor- en nadelen van het aansluiten bij een franchiseformule. Belangrijke informatie voor iedereen die een bedrijf wil beginnen.

DOWNLOAD WHITEPAPER