Marketing met smaak

De beste landelijke en lokale promoties, een herkenbare formule en onderscheidend assortiment: dé ingrediënten voor jouw succes.

Ondernemerssupport

De beste ondersteuning! Je krijgt persoonlijke begeleiding en maakt gebruik van de beste online platformen om je zaak te runnen.

Netwerk van topondernemers

Meer dan 140 aangesloten ondernemers om ervaringen mee te delen en zo het beste resultaat te halen!

Waarom Kwalitaria? Voor een win-win situatie

Waarom Kwalitaria? Reken maar dat jouw 140 voorgangers zich dit ook hebben afgevraagd. Inmiddels weten wij het antwoord: deze formule staat symbool voor groei. Als franchisenemer van Kwalitaria ben je zelfstandig ondernemer en draag je met trots het merk uit naar gasten. Vanuit de formule kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en service. Zo kun jij je focussen op wat je het liefst doet: ondernemen! Je bevindt je in een netwerk van topondernemers. Samen bouwen we verder aan de beste en meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland.

Wil jij het beste uit jezelf en jouw onderneming halen? Zo ja, dan zit je goed bij Kwalitaria!

Hoe ziet het ondernemerschap er in het dagelijks leven uit? Kwalitaria is meer dan een cafetaria. Bekijk in de video wat franchisen bij Kwalitaria voor jou en je vestiging betekent. Wie weet heb jij straks ook je eigen Kwalitaria! Benieuwd hoe een Kwalitaria-ondernemer eruit ziet en of jij in het profiel past? Download onze infographic!

DOWNLOAD INFOGRAPHIC

Sterk formulehuis

Kwalitaria valt onder het formulehuis Franchise Friendly Concepts (FFC). Voor diverse locaties is er de mogelijkheid van Délifrance Shop-in-Shop. Je kunt jouw vestiging ook uitbreiden met het bezorgconcept, zodat je gasten ook makkelijk online kunnen bestellen. Deze concepten dienen maar één doel: een smaakvolle beleving voor gasten op elk moment van de dag. Alles om jouw omzet te verhogen. Meer weten over wat ons beweegt om de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland te zijn? Neem dan eens een kijkje in het Kwalitaria inspiratieboek!

DOWNLOAD HET INSPIRATIEBOEK

Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit? [gratis whitepaper]

Als je nu je eigen cafetaria hebt, vraag je je vast weleens af of je alles eruit haalt wat erin zit. Hoe blijf je je concurrenten voor? Hoe groei je verder? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar ben je bereid om een stukje vrijheid op te geven? In dit whitepaper zetten we de voor- en nadelen van het aansluiten bij een formule op een rij. Zo kun jij bepalen of je er voldoende uithaalt en aansluiten bij een formule iets voor jou is.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Voor jezelf beginnen. Is franchising iets voor jou? [gratis whitepaper]

Je hebt besloten om je droom waar te maken: een eigen horecazaak. Een mooie, maar ook spannende tijd. Het starten van een eigen zaak is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In ons whitepaper lees je de belangrijkste voor- en nadelen van het aansluiten bij een franchiseformule. Belangrijke informatie voor iedereen die een bedrijf wil beginnen.

DOWNLOAD WHITEPAPER