Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Kwalitaria, een cafetaria maar dan net even anders dan dat je gewend bent. We richten ons op écht lekker eten en kenmerken ons al meer dan 25 jaar door kwaliteit en duurzaamheid. Een mooie combinatie, vind je ook niet?

Het Kwalitaria DNA

Lekker eten zit in ons DNA. En dat gaat verder dan alleen smaak. We hebben voor ieder wat wils: van een burgermenu of friet met snack tot vers belegde broodjes, gezonde salades en een kindermenu voor jonge snackliefhebbers.

We zitten dichtbij om ter plekke een hapje te eten, maar bieden ook gemak met online bestellen en afhalen, en meer dan de helft van alle locaties bezorgt het eten gewoon bij je thuis.

Wij zijn mensen met veel energie, want lekker eten maken betekent aanpakken, mouwen opstropen en ondernemen. Onze zaak heeft een nuchtere en persoonlijke touch; het gevoel van een hapje bij de buren doen. En voor de buren maak je spontaan het lekkerste!

(H)eerlijke producten

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze heerlijke burgers gemaakt van MRIJ-rundvlees?

We gebruiken daarnaast zoveel mogelijk plofkipvrije kipproducten en onze desembroodjes worden gemaakt van graan van Hollandse bodem, zónder smaakverbeteraars en toegevoegde e-nummers. Geloof ons, dat proef je!

Waarom Kwalitaria?

Een burger kan nog zo mooi gepresenteerd worden, het gaat er uiteindelijk natuurlijk om hoe hij smaakt. Datzelfde geldt voor de Kwalitaria formule: zonder de juiste ingrediënten voor succes kom je er niet. Met onderstaande vier pijlers van Kwalitaria zit je als franchisenemer goed!

  1. Effectieve marketing
  2. Beste ondernemerssupport
  3. Goede inkoopcondities
  4. Waardvol netwerk van goede ondernemers
INFORMATIE AANVRAGEN

Franchisenemer aan het woord

Frans Lunenburg, eigenaar van drie Kwalitaria-vestigingen:

“Toen ik besloot te gaan bezorgen regelde Kwalitaria alle noodzakelijke middelen, van verpakkingsmateriaal tot en met de hele marketing. Over letterlijk alles is nagedacht. Dat is veel meer dan alleen gemak, het is ook meteen een voorsprong op de concurrentie!”

LEES HET VERHAAL VAN FRANS

Whitepaper: Aansluiten bij een franchiseformule: wat haal je eruit?

Welke zaken zijn voor jou belangrijk en haal jij dat uit een samenwerking met een franchiseformule? In deze whitepaper hebben we de voor- en nadelen van het aansluiten bij een formule voor je op een rij gezet.

DOWNLOAD WHITEPAPER